Pirmo reizi kopīgās aktivitātēs piedalīsies Latvijas skaļākās šovu zvaigznes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ kanāla 360TV šovā "Vakariņš ar savējiem" ciemos pie Latvijas ģimenēm dodas skandalozākās pašmāju slavenības, par kurām trin mēles visi, - "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Olga Kambala, Magone Šutoviene un raidījuma "Ģimene burkā" četru bērnu māmiņa Agrita Bindre-Blumnaua.

Pirmais vakariņš dāmas aizvedīs uz īstu lauku sētu, kur saimnieko divas paaudzes. Slavenības iepazīs krāšņo putnu pasauli un vaigā skatīs eksotiskos strausus. Kamēr Magone laukos jutīsies kā zivs ūdenī, Olga atzīs, ka šī "vide ir viņas murgs", jo laukos smirdot, varot iekāpt izkārnījumos un nemitīgi kožot odi. Namamāte būs sarūpējusi ļoti neierastu izklaidi - slavenības vedīs pastaigā āzi, kurš uzvedas gluži kā suns. Un par spīti vēsajām attiecībām ar dzīvniekiem Olga Kambala pat sagribēs šo ragaini ņemt līdzi uz mājām.

Tālāk ceļš vedīs pie Gintas, kura ir realitātes šovu fane un neslēps prieku par satiktajām viešņām, slavenās dāmas sagaidot ar sajūsmas spiedzieniem. Svinības izvērtīsies par kārtīgu meiteņu ballīti, kurā galvenais sarunu temats būs vīrieši.

Meitenes spriedīs, kā izprecināt Magoni un kāds kungs viņai būtu piemērots.

Pieļaujot domu, ka kāds labs ķēriens varētu pagadīties arī naktsklubā, meitenes apspriedīs "klubā iešanas etiķeti"! Un, protams, dāmu nežēlastībā kritīs arī iepazīšanās portāls Tinder. Atmosfēra šeit būs tik brīva, ka meitenes dalīsies arī ar daudz intīmākiem stāstiem no savas dzīves. Līdztekus sievišķīgajām pļāpām, arī kāda pavisam sievišķīga izklaide - ziedu kompozīciju veidošana.

Trešajā burziņa vakarā visi satiksies kādā pavisam ekstravagantā dzīvoklī pie gados jaunās mākslinieces Kates. Atmosfēru nokaitēs aktivitāte, kuru Kate sākotnēji bija iecerējusi kā joku, - slavenībām pašām būs jāsaskrūvē galds. Par šo pavērsienu daža laba dāma rauks degunu, savukārt namamāte jutīsies tik apjukusi, ka izlems pirmo ēdienu nemaz nepasniegt. Toties pamatēdiens - viņas īpašā pīle slavenībām ļoti ies pie sirds, un arī sarunas sāks raisīties ... tas gan līdz aktivitātēm, kurās Agrita atteiksies piedalīties. Spēlēs, kas pārbauda veiklību, ar lielu entuziasmu metīsies vien Magone.

FOTO: "Vakariņš ar savējiem" satiekas Latvijas šovbiznesa zieds

Kā noslēgsies šīsnedēļas ballītes un kura no slavenībām viesos uzņems pie sevis mājās, ļaujot ciemiņiem justies kā savējiem, To skatieties aizraujošajā šovā "Vakariņš ar savējiem" no 12. līdz 15. septembrim plkst. 19:20 kanālā 360TV.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu