Eksperti un ķermeņa valodas pazinēji tulko, ko par karalisko brāļu atkalredzēšanos saka viņu ķermeņa valoda (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Nevienam negaidot, pie Vindzoras pils vārtiem plecu pie pleca iznāca Velsas princis Viljams kopā ar princi Hariju, kurus pavadīja arī viņu dzīvesbiedres - Velsas princese Ketrīna un Saseksas hercogiene Megana, lai izrādītu cieņu karalienei.

Kā šis "brīnums", kas pēdējo reizi tika redzēts 2020. gadā, notika? Kensingtonas pils pārstāvis sacīja, ka Velsas princis pats uzaicinājis Saseksas hercogus pievienoties viņam un Velsas princesei. Tomēr The Times vēsta, ka brāļiem bija nepieciešamas ilgas ​​pārrunas, kas aizkavēja viņu parādīšanos vismaz par 45 minūtēm.

Kāda bija atkalapvienošanās par godu vecmāmiņas aiziešanai? Vai tā bija patiesa vai izlikšanās? Par to stāsta eksperti un ķermeņa valodas pazinēji.

Kā novēro eksperti, Velsas princis un princese šajā brīdī viens otram līdzās soļo pārliecināti, kamēr Saseksas hercogiene ir cieši satvērusi prinča Harija roku, kas vēsta par "drošības meklēšanu". Un tas nav nekāds brīnums, jo Megana aizvien nezina, kā viņu sagaidīs britu tauta, kas ir tik lojāla karaliskajai ģimenei. 

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Dažos brīžos Megana vēl stiprāk satver Harija roku, princim pat liekot paskatīties uz saķerto roku.

Foto: Reuters / Scanpix

Kā novērots fotoattēlos un video, četrinieka vadību ir uzņēmies princis Viljams, skaidri norādot, kur viņi dosies tagad un kur pēc tam. Princis Harijs klausās brālī, bet satvertā žaketes mala vēstot par nervozēšanu un nepārliecinātību. Labāk ieklausīties savā vecākajā brālī.  

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Kā novērojuši vēl daži, Megana izteikti meklēja acu kontaktu ar Ketrīnu, bet Velsas princese izvēlējās skatīties sāņus, uz noliktajiem ziediem.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Dodoties tikties ar pūli, Megana kaut ko saka Harijam. Kā zina teikt ķermeņa valodas eksperti - šādi pacelts pirksts parasti ir, ja cilvēks kaut ko atgādina sev vai otram.

Foto: Reuters/ScanPix

Kamēr Velsas princis un princese brīvi aplūko ziedus un kartītes ar pateicības vārdiem karalienei,  Saseksas hercogiene uzmana princi Hariju, teju liekot pārvietoties vēlamajā virzienā. 

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Ķermeņa valodas speciālisti apgalvo, ka, pieskaroties degunam vai maigi to pakasot, cilvēki cenšas maskēt nedrošību un satraukumu. Tāpat, ja sarunu biedrs bieži aiztiek savu degunu sarunas laikā, ir vērts izvērtēt, cik patiesi varētu būt viņa nolūki.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Šajā mirklī redzams. ka princis Viljams pārdzīvo, skatoties uz vecmāmiņai noliktajiem ziediem, un Ketrīna ar skatienu atbalsta savu vīru. Tikmēr Megana pavisam nedaudz smaida, bet Harijs kasa galvu. Spriedumi paliek katra pašā ziņā. 

Foto: AP/Reuters/ScanPix

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka ceturtdien, 8. septembra dienas pirmajā pusē Bekingemas pils bija izplatījusi paziņojumu par ārstu bažām saistībā ar karalienes veselības stāvokli. Karalienes Elizabetes II tuvākie ģimenes locekļi bija devušies uz Balmoralas muižu Skotijā, kur karaliene pavadīja vasaru un aizgāja mūžībā.

Karalienes Elizabete II dzīvība tai pašā dienā izdzisa. Elizabete II ir vecākā no visām karalienēm, kādas bijušas, un visvecākā no visiem britu monarhiem, kādi valdījuši.

Saskaņā ar Bekingemas pils publiskoto informāciju, Elizabete II kopš pērnā gada beigām cieta no epizodiskām mobilitātes problēmām un, sekojot ārstu padomiem, ievērojusi mierīgāku dzīves tempu, sabiedrībā izejot arvien retāk.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu