Video ⟩ "Lai tava mamma nomirst!" Futbola izlases vārtsargs velta amorālus vārdus mazajam bumbu padevējam (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Ozols.
Roberts Ozols. Foto: Zigismunds Zālmanis, "Riga FC"

Latvijas futbola izlases un "Riga" kluba vārtsargs Roberts Ozols svētdien "Optibet" virslīgas mačā pret "Valmieru" nebija apmierināts ar mazā bumbu padevēja darbu, tāpēc novēlēja nāvi mazā zēna mammai, par ko pirmdien publiski atvainojās.

"Valmiera" svētdien aizvadīja maču pret tuvāko sekotāju virslīgas tabulā "Riga" vienību, uzvarot ar 3:1. Tādējādi vidzemnieki nostiprināja savu līderpozīciju, soļojot pretī komandas vēsturē pirmajam Latvijas čempiontitulam. Spēle notika Jāņa Daliņa stadionā Valmierā.

Kādā no epizodēm Ozols atvairīja bīstamu "Valmieras" spēlētāja sitienu, bet uzreiz pēc tam nebija apmierināts ar to, kādā ātrumā mazais puika laukuma malā viņam padeva bumbu.

Sociālās saziņas vietnē "Twitter" pieejams video, kurā redzama konkrētā epizode. Precīzi saklausīt Ozola teikto ir grūti, bet skaidri dzirdama teikuma nobeiguma daļa - "lai tava mamma nomirst".

Savu sašutumu publiski paudusi mazā zēna mamma Inese Vagare, kura vārtsargam arī veltījusi tiešus vārdus.

"Tas par mani, ja nu kas. Ozol, tu esi idiots!" sociālās saziņas vietnē "Twitter" raksta Vagare.

Pats Ozols pirmdienas vakarā sociālās saziņas vietnē "Instagram" publicēja formālu atvainošanās video, kurā pauda nožēlu par izteiktajiem vārdiem.

"Es, Roberts Ozols, "Riga" kluba un Latvijas nacionālās izlases futbolists vēlos sniegt paskaidrojumu par nepatīkamo situāciju vakardienas spēlē Valmierā. Vēlos publiski atvainoties mazajam futbolistam, viņa mātei un visai "Valmieras" komandai par manu nepieņemamo uzvedību un izteiktajiem vārdiem bērna virzienā. Spēles karstumā nesavaldīju savas emocijas, šobrīd par to varu tikai nožēlot. Nevēlējos nevienu aizvainot vai aizskart, un šādiem vārdiem nav nekāda attaisnojuma. Ceru, ka šis gadījums kļūs par piemēru arī citiem, kā nevajag rīkoties. Ceru uz jūsu un visa "Valmieras" kluba sapratni. Nožēloju izdarīto un esmu par savstarpēju cieņu Latvijas futbolā. Ar bērna māti sazinājos personīgi un ļoti ceru, ka viņa mani sapratīs un piedos."

Pirms Ozola atvainošanās "Riga" klubs publiski pauda arī savu nostāju, nosodot spēlētāja rīcību.

"Klubs stingri nosoda vārtsarga Roberta Ozola uzvedību vakardienas spēles laikā un pēc tās. Komandas iekšienē ar Robertu šo situāciju, kurai nav nekādu attaisnojumu, esam izrunājuši un pieņemsim sankcijas attiecīgi kluba disciplinārajam reglamentam. Roberts šodien personīgi sazinājās ar bērna māti un nožēlo savu uzvedību. Ceram, ka Robertam šī būs vērtīga mācība, lai nākotnē šādas situācijas neatkārtotos," teikts kluba paziņojumā.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Vadims Ļašenko pauda, ka arī viņa vadītā organizācija situāciju izmeklēs jau tuvākajā laikā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu