"Veselība sāka streikot." Reiniks atklāj patiesos iemeslus, kāpēc pameta Latviju (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ laurisreiniks

Reiniks pavisam nesen pavēstīja, ka uz laiku pametīs Latviju, lai dotos braucienā uz Latīņameriku. Lai gan viņš teica, ka prom devies, lai mācītos spāņu valodu, tomēr galvenais iemels prombūtnei esot cits, raksta izdevums "Kas Jauns".

Lauris Reiniks vietnē "Instagram" saviem sekotājiem beidzot atklājis patieso iemeslu, kālab pieņēmis šādu lēmumu. "Viss gads bija tik pilns ar lietām, projektiem, notikumiem, ka biju "pārkrāvies"...

Man vajadzēja noraut stopkrānu, jo veselība sāka streikot.

Uz brīdi pateicu nē gan televīzijai, gan mūzikai, gan pasākumu vadīšanai, lai pats atpūstos, rehabilitētos un arī kaut ko šeit iemācītos. Šajā gadījumā tā ir spāņu valoda, kuru prombūtnē apgūstu.

Es varēju turpināt strādāt un pelnīt naudu, bet, kā es saku, visu pasaules naudu nenopelnīšu. Galvenā ir garīgā veselība, jo, kad esam atpūtušies un iedvesmojušies, tad varam dot atkal kādam citam," uzsver Reiniks.

Viņš arī atklāja, ka sakarus ar dzimteni norobežojis līdz minimumam. Ar Reiniku sazināties var vien paši tuvākie.

"Apollo.lv" jau informēja, ka dziedātājs un kanāla 360TV raidījuma "Pasaki to skaļi" vadītājs Lauris Reiniks īsi pirms došanās pārsteidza ar vēsti, ka jaunajā sezonā vairs nebūs redzams televīzijas ekrānos.

Reinika vietu kā raidījuma vadītājs ieņēmis šovmenis Roberto Meloni.

Reiniks visai bieži par savām aktivitātēm Kolumbijā informē sekotājus "Instagram". 

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 13. septembra numurā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu