Uz valsts ārējām robežām konstatēti 24 likumpārkāpēji

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Otrdien Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 53 likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti 24 robežpārkāpēji. Liepājas nodaļā, veicot imigrācijas kontroli, konstatēts viens Latvijā ieceļojošs Latvijas pilsonis, kurš atrodas policijas meklēšanā. Persona aizturēta un nodota Valsts policijas amatpersonām.

Grebņevas, Vientuļu un Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Albānijas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, vienam Moldovas pilsonim, jo ārzemnieks nevarēja pamatot ieceļošanas un uzturēšanās mērķi, kā arī vienam Moldovas pilsonim, jo viņam liegts ieceļot un uzturēties Šengenas zonas valstu teritorijā. Personas atgrieztas uz izceļošanas valsti.

Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā konstatēts viens uz Londonu izceļojošs Latvijas pilsonis, kura dokuments nav derīgs izceļošanai uz Lielbritāniju, viens uz Londonu izceļojošs Latvijas pilsonis, kuram nebija derīga ceļošanas dokumenta (dokuments nederīgs uzvārda maiņas dēļ), kā arī viens uz Telavivu izceļojošs nepilngadīgs Latvijas pilsonis, kuram nebija otra vecāka notariāli apliecinātas piekrišanas patstāvīgai izceļošanai no valsts. Personām liegta izceļošana no valsts.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti septiņām personām - pieciem Igaunijas, vienam Krievijas un vienam Pakistānas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu 22 personām - pieciem Baltkrievijas, četriem Krievijas, trīs Latvijas, trīs Ukrainas, diviem Kirgizstānas, diviem Moldovas, vienam Igaunijas, vienam Izraēlas un vienam Rumānijas pilsonim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu