Kur palicis šovs "Saimnieks meklē sievu" un "X faktors"? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TV3 publicitātes foto

Jauno rudens sezonu allaž ar nepacietību gaida teju ikviens televīzijas skatītājs, pavadot aizraujošus vakarus pie ekrāniem. Tomēr ļaudis soctīklos pauž sašutumu, vai tiešām šajā sezonā TV ekrānos nebūs divas iemīļotas pārraides - TV3 realitātes šovs "Saimnieks meklē sievu" un talantu šovs "X Faktors".

Sociālajos tīklos paustas bažas, kur palikušas šīs divas iemīļotās pārraides.

Kā zināms, šovs "Saimnieks meklē sievu" aizvadījis sešas sezonas un pie skatītājiem nonāca katru rudeni. Savukārt svētdienas lielā šova "X Faktors" vietā šoruden būs skatāms "Dejo ar zvaigzni".

TVNET grupu informē "TV3 Group" sabiedrisko attiecību speciālists Kārlis Pozņakovs: "Mums ir ļoti svarīga šo projektu kvalitāte, lai tie atbilstu gan mūsu pašu, gan, protams, arī skatītāju ekspektācijām. Izejot no datiem un atsauksmēm, šos projektus mēs nerādām ēterā ik gadu, laiku pa laikam tos atpūtinot, jo citādi ir sarežģījumi nokomplektēt kvalitatīvu un daudzveidīgu dalībnieku sastāvu, kā arī skatītajam ir jāļauj nedaudz noilgoties pēc projekta."

Pozņakovs uzsver:

"Šie šovi ir uz atgriešanos, taču precīzu laiku gan šobrīd nevaram nosaukt."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "TV3 Group Latvia" turpinās piedāvāt saviem skatītājiem jau iepriekš iemīļotu raidījumu un seriālu jaunās sezonas - TV spēle "Mini pa trim" ar jauno vadītāju Intaru Busuli, seriāls "Nemīlētie" ar piekto sezonu "Nolemtie 3", šovs "Lauku sēta", kulinārijas raidījums "Gandrīz ideālas vakariņas", mājokļu pārvērtību šovs "Manas mājas ar IKEA", izklaides un stila raidījums "Modes skrējiens", raidījums autobraucējiem "Zebra", raidījums par dzīvniekiem "Es mīlu savu mīluli", raidījums "Izgaršo Latviju", īsā formāta raidījums par stereotipiem "Ko neteikt", "SuperBingo", dokumentālais seriāls "Ārsti 2", raidījums par ilgtspēju "Pēdas. Kas paliek pēc Tevis", ko vadīs Kristīne Garklāva.

Jaunajā sezonā netrūks arī jauna formāta raidījumu. Jau septembrī skatītājus priecēs sarunu šovs par aktuālo "Zilonis studijā". Tāpat arī viens no jaunumiem būs veselīga dzīvesveida šovs "Ēd. Kusties. Baudi", savukārt attiecību šovu fani varēs sekot līdzi "Laiks iemīlēties". Latviešu ticību pārdabiskajam pētīs pētnieciski dokumentālajā seriālā “Karmas latvieši”, bet raidījums "Mana izvēle Latvija" atklās desmit iedvesmojošus stāstus par sievietēm, kuras nav dzimušas Latvijā, bet šobrīd Latviju sauc par savām mājām. Pie skatītājiem nonāks arī jauns kulinārijas raidījums "Brīv.Dien.Galds". Pie jaunumiem var minēt arī izzinošo raidījumu par Latviju "Te", kas turpmāk būs redzams tikai kanālā TV3.

Latvijas Republikas proklamēšanas dienā 18. novembrī īpašus iedvesmas stāstus izcels ceremonijā "Latvijas Lepnums", savukārt tuvojoties Ziemassvētkiem, startēs sirsnīgākā labdarības akcija "Eņģeļi pār Latviju", kas palīdz ārstēties simtiem bērnu visā Latvijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu