Viens no zināmākajiem NBA apskatniekiem Porziņģa "Wizards" komandai spēka rangā atvēl pieticīgu vietu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Pazīstamais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatnieks Marks Stains savā gaidāmās sezonas spēka rangā vietu trešajā desmitā atvēlējis Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Vašingtonas "Wizards".

Līdz jaunajai NBA sezonai atlicis vēl nedaudz vairāk kā mēnesis, tāpēc arvien biežāk medijos sastopamas prognozes par basketbola spēcīgākās līgas spēka samēriem.

Kā zināms, Kristaps Porziņģis aizvadītās sezonas vidū tika aizmainīts uz Vašingtonas "Wizards", kas nespēja kvalificēties "play-in" turnīram, noslēdzot sezonu 12. vietā Austrumu konferencē (35 uzvaras un 47 zaudējumi).

Marks Stains savā pirmssezonas spēka rangā Vašingtonas vienībai neparedz krietni labākus rezultātus arī 2022./2023. gada sezonā, ierindojot "Wizards" komandu 22. vietā.

"Pēc piecu gadu un 251 miljonu vērta līguma parakstīšanas Bredlijam Bīlam ir jāpārliecina skeptiķus, ka viņš pēc gada vai diviem neprasīs maiņas darījumu. Viņam arī ir jāuzbūvē sadarbība ar Kristapu Porziņģi, kurš pagājušajā mēnesī Latvijas izlasē izskatījās atdzimis. Tomēr viņi abi kopā vēl nav aizvadījuši nevienu minūti. "Wizards" var pārsteigt, bet tas ir atkarīgs no snieguma, ko viņi dabūs no tādiem spēlētājiem kā Kails [Kuzma]," rakstīja Stains.

Tikmēr Dāvja Bertāna Dalasas "Mavericks" atrodama ranga 13. vietā.

""Mavericks" gribētu ticēt, ka viņi šosezon būs spēcīgāki, jo komandu ir papildinājuši Kristians Vudss un Džaveils Makgī, nostiprinot vienības priekšējo līniju, kurai ļoti vajadzēja uzlabojumus. Bet nevar noliegt faktu, ka Rietumu konferences finālisti pēc pelnrušķītes cienīga stāsta ir zaudējuši otru labāko spēlētāju Džeilenu Bransonu. Līdz ar to ir grūti iedomāties, kā "Mavericks" saglabā vietu rietumu labāko sešiniekā, neskatoties uz Lukas Dončiča sniegumu un Džeisona Kida spēju no spēlētājiem izdabūt maksimumu," norādīja apskatnieks.

Visas līgas pastarīšu lomu Stains pirms šīs sezonas atvēlējis Sanantono "Spurs" vienībai, kura šajā starpsezonā aizmainīja savu līderi Dežonti Mareju. Savukārt topa galvgalī apskatnieks ierindojis čempionvienību Goldensteitas "Warriors".

Marka Staina spēka rangs:

  1. Goldensteitas "Warriors"
  2. Milvoki "Bucks"
  3. Bostonas "Celtics"
  4. Denveras "Nuggets"
  5. Losandželosas "Clippers"
  6. Fīniksas "Suns"
  7. Filadelfijas "76ers"
  8. Memfisas "Grizzlies"
  9. Klīvlendas "Cavaliers"
  10. Maiami "Heat"
  11. Minesotas "Timberwolves"
  12. Ņuorleānas "Pelicans"
  13. Dalasas "Mavericks"
  14. Bruklinas "Nets"
  15. Atlantas "Hawks"
  16. Toronto "Raptors"
  17. Portlendas "Trail Blazers"
  18. Losandželosas "Lakers"
  19. Čikāgas "Bulls"
  20. Ņujorkas "Knicks"
  21. Sakramento "Kings"
  22. Vašingtonas "Wizards"
  23. Šarlotas "Hornets"
  24. Detroitas "Pistons"
  25. Orlando "Magic"
  26. Hjūstonas "Rockets"
  27. Oklahomsitijas "Thunder"
  28. Indianas "Pacers"
  29. Jūtas "Jazz"
  30. Sanantonio "Spurs"
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu