Austrālijas regbiste tiek sodīta pēc ļoti zaimojošiem izteikumiem par karalieni Elizabeti II

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Diskvalifikāciju un naudas sodu par ļoti zaimojošiem izteikumiem mirušās karalienes Elizabetes II virzienā saņēmusi Austrālijas Nacionālās sieviešu regbija līgas (NRLW) regbiste Keitlina Morena.

NRLW Ņūkāstlas regbiste Morena ir iekūlusies nepatikšanās, jo piektdien, 9. septembrī, dienu pēc karalienes Elizabetes II nāves savā "Instagram" kontā publiskoja ļoti naidpilnu ierakstu par karalienes nāvi.

Morena ierakstu ātri izdzēsa, bet vērīgākie sociālo mediju lietotāji pamanījās saglabāt ieraksta ekrānuzņēmumu. Šajā ierakstā regbiste saviem sekotājiem novēlēja laimīgu piektdienu, ņemot vērā, ka karaliene, kuru viņa nosauca par "stulbu suni", ir mirusi.

Šādi regbistes izteikumi izpelnījās plašu nosodījumu. Protams, uz šo incidentu nekavējoties reaģēja arī NRLW, piespriežot regbistei vienas spēles diskvalifikāciju, kas ir 20% no visiem sezonas mačiem.

"Neatkarīgi no personīgajiem uzskatiem visām spēlētājām un arī citiem līgas pārstāvjiem ir jāievēro profesionālie standarti, kas no viņiem tiek gaidīti. Šajā gadījumā spēlētājas komentāri ir negatīvi ietekmējuši šo sporta veidu," teikts NRLW paziņojumā.

Tāpat 25 gadus vecajai sievietei piespriests naudas sods 25% apmērā no viņas sezonas algas. Tiesa, sportistei būs iespēja izvairīties no naudas soda, ja viņa veiksmīgi izies sociālo mediju apmācības kursu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu