Aktrise Ilze Pukinska: Esmu savā dzīvē pieļāvusi daudz kļūdu un par tām ļoti smagi samaksājusi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Šis aktrisei Ilzei Pukinskai ir pārdomu laiks, ko rada gan lomas, gan notikumi, kas satricina pasauli un viņu personīgi. Neskatoties uz visu apkārt notiekošo, viņa intervijā izdevumam "Ievas Stāsti" vien noteic, ka jāpriecājas par katru piedzīvoto dienu.

Sarunā viņa atklāj, kā jūtas visus šos gadus, kopš vīru pavadīja mūžībā: "Es neesmu ļoti noslēgta vientuļniece, man ir gan personiskā, gan sabiedriskā dzīve, bet neesmu ieciklēta par katru cenu nokārtot savu personisko dzīvi. Pa šiem gadiem, kopš esmu viena, neesmu izjutusi uzmanības trūkumu, bet man jāsaka banālā frāze, ka

pienāk tāds vecums, kad ir ļoti jāvēlas mainīt dzīvi, lai gribētu dzīvot ar kādu kopā.

Ar gadiem tas kļūst arvien grūtāk, arī izvēles iespēju kļūst arvien mazāk, bet mani tas nesatrauc. Vairāk domāju, vai man teātrī būs darbs, vai varēšu sevi realizēt teātrī, kino vai televīzijā. Tas mani vairāk uztrauc nekā mana personiskā vientulība. Ar to es gana labi sadzīvoju, man ar sevi nav ne skumji, ne garlaicīgi.

Neslauku asariņas, ka esmu nabaga vientulīte.

Man tīri labi patīk ar savu vientulību un tīri labi patīk kāda kompānija.

Daudz licis aizdomāties arī notiekošais Ukrainā. "Man dzīvē bijis daudz tādu mazu, skaistu, priecīgu mirkļu. Es katru rītu pamostos priecīga un vispār priecīgi dzīvoju. Priecāties vajag! Par dzīvi ir jāpriecājas. Pasaulē notiekošais vedina domāt, ka dzīvē vajag prieku, jo daudziem tā beidzas, īsti nemaz nesākusies...

Es nekad apzināti neesmu darījusi neko ļaunu, bet esmu savā dzīvē pieļāvusi daudz kļūdu un par tām ļoti smagi samaksājusi. Dzīve man ir kā tīģera mugura. Domājot par nākotni, esmu pieradinājusi sevi tālu uz priekšu nedomāt.

Gribētos dzīvot mierīgā pasaulē, bet nekas uz priekšu nav paredzams.

Likās - beigsies pandēmija, mēs atgriezīsimies normālā, ierastā dzīvē un tad gan dzīvosim! Domājām, ka nekas trakāks nevar vairs piemeklēt, un tad pēkšņi - karš... Pilnīgi apokaliptiska sajūta. Gadiem ilgi visādi gudrīši mums mācīja, ka jādzīvo šeit un tagad, un tagad mēs zinām, kas ir dzīvot šeit un tagad... Kas būs rīt, nav zināms un paredzams. Vēl jo vairāk tāpēc mums jāpriecājas par katru dienu, aizdomāties liek aktrise.

Vīrs Aigars Cilinskis mūžībā devās 2007. gadā. Abu laulībā dzima meita Margareta Māra Cilinska. Margareta studē Skotijas Karaliskajā konservatorijā, vienā no slavenākajām mākslas skolām mācās kino režiju.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pavisam drīz pie TV skatītājiem nonāks leģendārais seriāls "Ugunsgrēks". Arī aktrise Ilze Pukinska filmējas šajā seriālā, atveidojot labi situētā uzņēmēja Vadima Felzenbahera sievu Silviju. Tāpat Ilzi varēs redzēt seriāla "Tunelis" trešajā sezonā.

"UgunsGrēks. Atgriešanās" skatītāju vērtējumam nonāks septembrī, kad to būs iespējams vērot nākamās paaudzes televīzijā "Go3". Kanāla TV3 ēterā seriāls atgriezīsies 2023. gada pavasara sezonā.

Vairāk lasi izdevuma "Ievas Stāsti" jaunākajā numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu