"Pāļa bazara" ēras beigas? Krīvēns atklāj, kāpēc šovs pārtrauc darbību un vai tam ir nākotne (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Daudzu iecienītais kulta grupas "Singapūras satīns" dalībnieka Jāņa Krīvēna autorraidījums "Pāļa bazars", kuru "YouTube" platformā varēja vērot reizi nedēļā kopš 2020. gada pavasara, pārtrauks savu darbību uz nenoteiktu laiku, mūziķis atklāj "Apollo.lv". 

Viņš sniedz apstiprinājumu un komentāru, kāpēc šāda izvēle: "Jā, tā ir taisnība, kulta šovs "Pāļa bazars" kādu laiku neturpināsies. Mēs pirmajā sezonā pārsitām sev jebkādus uzliktos mērķus, un taisīt intervijas ar 30 000 - 40 000 skatījumiem mums vienkārši nav interesanti, ja iepriekš turējāmies pie 100 000.

Manuprāt, cilvēki ir arī mazliet noguruši no sarunu šoviem, jo dienas beigās - cik var muldēt...

Mēs ar komandu esam ļoti pateicīgi mūsu lojālajai un superīgajai fanu bāzei, un man pašam arī žēl, ka šovs bija jābeidz, taču bija zināmas grūtības atrast viesus jau otrās sezonas vidū. Trešo sezonu mēs neizvilktu. Latvijā ir tik cilvēki, cik viņi ir, un šeit var ļoti ātri sasniegt limitus.

Jautājot, vai šovam vēl ir nākotne, Krīvēns atbild: ""Pāļa bazars" noteikti kādu dienu varētu atgriezties, taču priekš tā jābūt pareizajam mikroklimatam. Šobrīd ar komandu pašās sākuma stadijās norit darbs pie jauna formāta šoviem, kas varētu atsvaidzināt esošo Latvijas mediju telpu. Turiet par mums īkšķus un priekā!"

Kopumā tika nofilmētas 53 epizodes, "Pāļa bazars" noslēdzās ar Jāni Šipkēvicu senioru. To noskatījās 34 tūkstoši interesentu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu