"Viņš būs man blakus." Magone Šutoviene ar draudzenēm apspriež čaļus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ magone.burka

Šajā kanāla 360TV šova "Vakariņš ar savējiem" nedēļā dažādu saimnieku sarūpēto cienastu un izklaides bauda kolorītu dāmu trio - Agrita Bindre, Olga Kambala un Magone Šutoviene. Dāmu vakara īpaša uzmanība tika pievērsta Magones privātajai dzīvei.

Šķiet, vienmēr aktuāls temats ir vīrieši, un bez tā apspriešanas neiztiek arī šajā meiteņu ballītē. Agrita iesaka savu ideālo vīrieti vizualizēt – rezultāts ir gara auguma, spēcīgs, muskuļots un ar sešpaku. Bet izskats nebūtu tas svarīgākais, kas vēl? Dāmas vienprātīgi nospriež, ka kandidātam būtu jābūt arī izdarīgam un enerģiskam, tāds stumdāms, grūstāms "dīvāna piepe" Magonei nederēs.

Olga Kambalai šķiet, ka jāmeklē tāds, kurš spētu "izdzīt visus putnus no Magones galvas un nolikt viņu pie vietas".

Tikmēr pati dzejniece tic, ka agri vai vēlu savas dzīves īsto vīrieti satiks: "Es zinu, ka galu galā viņš būs man blakus. Kaut 60 gados atnāks, un tad būs tā, ka visu dzīvi esmu viņu gaidījusi."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Magones dzīvē kaislību netrūkst. Septembra sākumā nācās piedzīvot dēla Raimonda tēta greizsirdības scēnu. Šķita, ka attiecības ar dēla Raimonda tēti Ventu Vītolu sāka uzlaboties. Vecāki dēla jauno sākumu skolā nolēma atzīmēt, izturoties kā saticīga ģimene, bet Venta garastāvokli pamatīgi sabojāja Magones bijušā Žaņa atblāzma.

Viņa gan nesaskatīja iemeslu Ventam būt greizsirdīgam un noteica: "Es gan tagad esmu brīva, nevienam nepiederu. Kaut desmit tādas teltis pie manas mājas būtu, kāda kuram atšķirība, kas manā mājā notiek."

Joprojām noris arī attiecību skaidrošanās ar Žani, ar kuru Magone pat tiesājas. Arī iepriekš viņa pauda, ka "jānokārto vecās lietas, lai varētu sapņot par jaunām".

Tāpat iepriekš vēstīts, ka šī gada vasarā Magone metās jaunā izaicinājumā un nu sevi piesaka arī kā pasākumu vadītāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu