Kazakevičs nosauks futbola izlases septembra maču kandidātu sarakstu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dainis Kazakevičs
Dainis Kazakevičs Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs šodien paziņos kandidātus septembrī gaidāmajām spēlēm UEFA Nāciju līgas D līgā.

Preses konference "Rimi" Olimpiskā sporta centra otrā stāva konferenču zālē sāksies plkst.13.

Latvijas futbolisti 22.septembrī "Skonto" stadionā uzņems Moldovu, bet trīs dienas vēlāk turnīra noslēgumā viesosies pie Andoras.

Pēc četrām spēlēm grupā pārliecinoša līdere ar maksimāli iespējamajiem 12 punktiem ir Latvija, septiņus punktus guvusi Moldova, četrus - Andora, bet Lihtenšteina ir bešā. Jau nākamajā ceturtdienā Latvijas futbolistiem ir iespēja nodrošināt pirmo vietu D līgā un izcīnīt ceļazīmi uz C līgu.

UEFA Nāciju līgas spēles šogad notiks jūnijā (četras spēļu dienas) un septembrī (divas spēļu dienas). Neatkarīgi no komandu skaita grupā, visas komandas aizvadīs divu apļu turnīru, tiekoties ar katru pretinieku pa reizei savā laukumā un viesos.

Sešās Nāciju līgas spēlēs 2020.gadā Latvija grupā ar Fēru salām, Maltu un Andoru četrreiz spēlēja neizšķirti, zaudēja Maltai (0:1) un pēdējā mačā sagrāva Andoru ar 5:0, D1 grupā ar septiņiem punktiem ieņemot trešo vietu četru komandu vidū.

2021.gadā par Nāciju līgas uzvarētāju kļuva Francija, kas finālā ar 2:1 uzvarēja Spāniju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu