Atcelts septembrī paredzētais grupas "Bi-2" koncerts Rīgā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Čīka/LETA

23.septembrī "Arēnā Rīga" bija jānotiek grupas "Bi-2" koncertam. Koncerts tika pārcelts vairākas reizes - sākotnēji koncertam bija jānotiek 2020. gada 20. martā, tad 2020. gada 10. septembrī, pēc tam - 2021. gada 2. oktobrī, un tagad 2023. gada 23. septembrī. 

Sākumā iemesls vairākkārtējām grupas "Bi-2" koncerta atlikšanām bija pandēmija un ierobežojumi. Skatītājiem bija cerība, ka 2022. gadā mūziķi tomēr uzstāsies Latvijā, bet pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā atkal viss mainījās.

13.septembrī pasākuma lapā sociālajos tīklos parādījās ziņa, ka grupa "Bi-2" nevarēs uzstāties Rīgā sakarā ar ieceļošanas aizlieguma likuma pieņemšanu Latvijā.

"Dārgie draugi, no organizatora un grupas neatkarīgu iemeslu dēļ saistībā ar likuma pieņemšanu par ieceļošanas aizliegumu Latvijā no šī gada 19. septembra visiem Krievijas pilsoņiem ar Šengenas vīzām, kuras izsniegušas jebkuras Šengenas zonas valstis, grupa nevarēs uzstāties Rīgā paredzētajā datumā 23. septembrī.

Organizatoram un grupai "Bi-2" ir nepieciešams laiks līdz 1.decembrim, lai veiktu konsultācijas un pieņemtu lēmumu par šo koncertu.

Ceram atrast labāko variantu, ņemot vērā visu pušu un, pirmkārt, koncerta biļešu īpašnieku intereses, lai izkļūtu no esošās situācijas," pauž organizatori.

Organizatori aicina sekot informācijai vietnē biļešuserviss.lv. Visas aktualitātes un jaunumus saistībā ar "Bi-2" koncertu Rīgā izsūtīts arī elektroniski.

Galerija: Koncerts "Bi-2" Rīgā

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu