"Nevaru saprast - esmu brīva vai ne." Provokatīvā blogere Yana Bruk par intīmo dzīvi un jaunajām attiecībām (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ yanaabruk

Provokatīvā blogere Jana Bruka (Yana Bruk), viesojoties Valda Meldera raidījumā "Kad satiekas viņš un viņa", atklāj pikantērijas par savu intīmo dzīvi, kā arī noteic, ka sākusi jaunas attiecības, taču to statuss ir gana mulsinošs.

Raidījuma vadītājs blogerei uzdeva intīmus jautājumus, un viens no tiem bija - kas ir pats trakākais, ko viņa seksā ir pamēģinājusi. Viņa, divreiz nedomājot, atbild: "Sekss trijatā." Trešā bijusi meitene.

"Es gribēju pamēģināt savā dzīvē visu, kāpēc ne. Bija ļoti labi, visiem bija forši un visiem bija labi, tā bija laba pieredze." Izspēlējot spēli ar jautājumiem, atklājās, ka blogerei ir jaunas attiecības, par kurām viņa izsakās mulsinoši. "Man tagad ir attiecības, bet es nesaprotu - ir vai nav. Viņš man saka, ka esmu viņa meitene, bet es prātoju, kad sākas tā oficiālā daļa, kad pāris ir kopā.

Mums ir jūtas, man viņš patīk, mums viss ir labi, bet viņš ir aizņemts ar savu darbu, mēs nevaram bieži baudīt laiku kopā, bet, kad mēs satiekamies, tad ir uguns un mīlestība, bet,

kad esmu viena, un es nevaru saprast - esmu viena vai ne," neizpratnē ir Jana.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka blogere visai bieži publisko provokatīvas fotogrāfijas, izrādot savu ķermeni, taču tā nav bijis vienmēr. Viņa ar saviem "Instagram" sekotājiem reiz dalījās atklāta stāstā par to, ka agrāk nepavisam nav mīlējusi savu ķermeni, ko tagad nekautrējas drosmīgi izrādīt teju kailu sociālajos tīklos.

"Es ienīdu savu ķermeni. Man tas vienkārši šķita neglīts. Ne garš augums, ne stipri nagi, kaut kur mūžīgas pūtītes un vēl sazin kas, tad celulīts, tad tievēju, tad resnēju... Mana pāreja no meitenes uz sievieti bija grūta.

Es nevarēju samierināties, ka man nav krūtis un biezi mati kā no reklāmas. Kāpēc manai mammai ir piektā izmēra krūtis, un kas ir man? Kur es kavējos, kad tika izdalīti apaļumi? Rindā ar nosaukumu "vienmēr veselīga apetīte"?"

Viņa atklāja, ka galvenā atslēga, viņasprāt, ir mīlestība pret sevi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu