Zvaigznes atklāj, ko nesīs jaunā nedēļa. Horoskopi no 19. līdz 25. septembrim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: KieferPix/ Shuttterstock

Uzzini, ko sola zvaigznes no 19. līdz 25. septembrim.

AUNS

Visas domas pie darba vien, pie darba vien... Jauni plāni, jaunas iespējas. Pārsteigsi citus ar ideju pārbagātību un nāks klāt arvien vēl un vēl. Varbūt dažas no tām būs labi aizmirstas vecās, bet tām arī nav ne vainas. Prāts atvērts jaunām mācībām, un tu pat ar tādu kā skaudību lūkosies uz skolasbērniem. Ieskaties tīmeklī, noteikti atradīsi kādus noderīgus kursus vai seminārus. Aktīvā darbošanās aizēnos privāto dzīvi, taču pie tevis var nonākt vēsts no kāda aizjūras skaistuļa vai skaistules. Uzmanies no šiem rafinētajiem blēžiem.

VĒRSIS

Sūrs darbs, saldi augļi, jūs sakāt? Vērsis, protams, ir gatavs strādāt un dara to apzinīgi un atbildīgi, taču šajā nedēļā raugies, lai tev necenšas uzkraut papildus pienākumus par to pašu samaksu. Par naudu jārunā un jābūt modram, lai viss godīgi. Var nākties iestāties arī par kāda kolēģa vai darījumu partnera interesēm, jo tu esi īstens taisnības aizstāvis. Šonedēļ ļoti svarīgas arī sirdslietas. Varbūt pat svarīgākas par darbu. Attiecību tēmā iespējamas kaislības, kas sajauc prātu un sirdij liek liesmot kā sārtām rudens lapām saules staros.

DVĪŅI

Vasara beigusies, ballīte beigusies, tagad jārisina nopietni jautājumi. Gribās jau vēl notvert kādus saulstarus, bet dzīve ievieš savas korekcijas. Sak’- lūgtum pie darba! Jā, darbā atbildība, svarīgi pienākumi, turklāt var nākties risināt kādus juridiskus jautājumus. Esi uzmanīgs ar dokumentiem un līgumiem un svarīgos jautājumos konsultējies ar profesionāļiem. Nedēļas nogalē visa uzmanība tiks veltīta mājas dzīvei. Jāsarīko ģenerāltīrīšana vai teritorijas sakopšana pirms vēsās sezona. Un noslēgumā, protams, jautra ballīte radiem un draugiem.

VĒZIS

Šī nedēļa ļoti piemērota dažādu attiecību veidošanai. Kāds satiks jaunus darījumu partnerus, kāds nolems, ka lielāka vērība pievēršama privātajai dzīvei un attiecības jāpadara ciešākas: tas var būt gan bildinājums, gan medusmēneša ceļojums. Tāds brauciens nāks par labu arī pāriem, kuri ir kopā jau ilgāku laiku. Ir taču patīkami otrā cilvēkā ieraudzīt kādas jaunas un jaukas rakstura šķautnes. Profesionālajā jomā nevajag plānot varoņdarbus – labāk pamazām, palēnām. Cita starpā, jāturas ne tikai pie likuma burta, bet arī gara.

LAUVA

Lielie biznesa plāni! Patlaban gan ir tāds riskants periods, kad norunas var izjukt un solījumi netiek pildīti – to ņem vērā, esi modrs, bet labās ieceres seifā līdz nezināmam brīdim ieslēgt nevajag. Pamazām, palēnām. Rēķini, izveido budžetu, izzini situāciju, un esi gatavs startēt, kad pienāks laiks. Nedēļas nogalē palutini savus mīļos – aizved pusdienās uz labu restorānu vai aizraujošā izbraucienā skatīt pilis un muižas. Izklaidējies, bet neplāno iepirkšanās tūri. Iegādātās lietas var ātri saplīst, it īpaši tehnika.

JAUNAVA

Septembris ir Jaunavas zodiaka zīmes veltīšanas laiks, un tu jutīsies rosīgi un radoši. Daudz emocionālu brīžu, jaunas iepazīšanās, sarunas, tālruņa zvani, kaut kur jātraucas, kaut kas jārisina. Varbūt pat neatliks laika, lai visu iepriekš saplānotu un pēc tam atskaites sarakstītu. Sen tā nav bijis... Ja risināmi lietišķi jautājumi vai jāslēdz līgumi, tad ļoti svarīgi, lai viss juridiski korekti. Privātajā dzīvē garlaicīgi nebūs – bangojošas kaislības, kas nes viļņa virsotnē un tad velk atvarā. Esi apdomīgs, neielaidies avantūrās, bet nepalaid arī garām jaukos dzīves brīžus.

SVARI

Galva griežas riņķī un nevar saprast: kas ir, kas nav? Gandrīz visās svarīgākajās dzīves jomās notikumi un piedzīvojumi. Darbā atbildība un varbūt kādi pienākumi jāuzņemas citu kolēģu vietā. Tev patīk, ja viss mierīgi un harmoniski, bet šīs nedēļas ritējums nebūs rāms. Iespējams, būs grūti atrast kopēju valodu ar līdzcilvēkiem, kaut gan iepriekš tas nav sagādājis problēmas. Var gadīties, ka darbā rodas papildus pienākumi, bet par papildus samaksu priekšniecība nerunā. Nedēļas nogalē vislabāk jutīsies mājas: mazliet saimniekojot, mazliet paslinkojot un ballīti sarīkojot.

SKORPIONS

Reizumis tev tīk būt par „pelēko kardinālu”, kurš it kā paliek ēnā, bet tomēr darbojas. Šajā nedēļā būs jāiznāk prožektoru gaismā, jo ir lielisks laiks ideju prezentācijai, domubiedru meklēšanai un atrašanai, ir iespējas parādīt, kas tu esi un ko vari. Šādas aktivitātes nedaudz vēlāk rezultēsies ar jaunām iespējām profesionālā un materiālā jomā. Cita starpā publisku aktivitāšu laikā sirdī var iekrist arī kāda dzirkstelīte. Nedēļas nogalē jāpievēršas mājas saimniecībai un jāparūpējas par vecākās paaudzes radiniekiem.

STRĒLNIEKS

Lieliska nedēļa profesionālajā jomā. Tev būs skaidra vīzija - kas un kā darāms, lai sasniegtu visaugstākās virsotnes. Vienīgi jābūt precīzam juridiskos jautājumos un, ja iespējams, svarīgu līgumu slēgšana atliekama uz vēlāku laiku. Tālrunī saņemsi tīkamas īsziņas no bankas – kontā naudas skaitlis kļūst lielāks. Tas priecē. Ja vajag veikt kādu lielāku pirkumu, tad dari tā. Vienīgi rūpīgi pārliecinies par kvalitāti un garantijām. Brīvdienās rūpes par mājas saimniecību. Ļoti iespējams: kaut kas jāremontē, jāpārkārto mēbeles un jāapdara rudenīgie āra darbi. Tādi pienākumi nebūs īsti pa prātam, vairāk gribēsies doties izklaidēs.

MEŽĀZIS

Ļoti uzmanīgam un precīzam jābūt profesionālajā jomā. Situācijas mainīgas, nesaprotamas un nemieru raisošas. Ja reiz līgumā ierakstīti pienākumi un samaksa, tad tā arī vajadzētu būt. Bet realitātē var izrādīties citādāk. Kā jau krietns un precīzs cilvēks, mēģināsi ieviest kārtību. Ļoti iespējams, ka tas izdosies, pateicoties tavai autoritātei. Finanšu lietās kaut kas var bremzēties. It īpaši, ja darījumi jebkādā veidā saistīti ar ārzemju tēmu. Brīvdienās par darbu vairs nedomā, bet ļaujies sirdslietu piedzīvojumiem un dzīves baudīšanai.

ŪDENSVĪRS

Daudz darba un atbildīgi pienākumi, dažu brīdi var likties, ka viss kā pret kalnu, ka jāveļ tas akmens kā Sīzifam. Arī daudz dažādu domu par pasaules lietu kārtību un globālām tēmām. Ir lietas un situācijas, ko izmainīt nav iespējams. Pie jauniem projektiem neķeries, bet lēnītēm rosies ierastajā lauciņā. Svarīga finanšu tēma – jāraugās, lai bankas kontā parādās tā summa, kas salīgta, bet, ja atalgojums neapmierina, tad jāieskatās darba sludinājumos. Nedēļas nogalē daudz darāmā mājās. Darbos iesaisti ģimenes locekļus, bet pārāk neuztiep savu viedokli.

ZIVIS

Dīvaina nedēļa, kad nevar īsti noorientēties apkārt notiekošajos procesos. Ja pārņem sajūta, ka nav stabilitātes un dzīves kuģis dreifē ūdeņos, kā pašam tīk, tad mazliet jāļaujas plūdumam. Šad un tad mēdz būt situācijas, ko grūti ietekmēt. Patlaban svarīgi nepieņemt lēmumus steigā, bez izvērtēšanas un bez svarīga pamatojuma nemainīt norunas. Darbā var pavērties jaunas iespējas, bet lielāku uzmanību vajadzētu pievērst privātajai dzīvei. Nedēļas nogalē palutini radiņus un sarīko ģimenisku pasākumu – savējie, tas ir spēks un atbalsts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu