"Es viņu redzēju pliku!" Puspliks Kambala ar skaļu krākšanu pārbiedē Olgas ciemiņus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šajā nedēļā TV ekrānos varēja vērot, kā kopā sanāca Latvijas skaļākās šovu zvaigznes raidījumā "Vakariņš ar savējiem". Noslēdzošajā nedēļas raidījumā pati Olga Kambala uzņēma viesus pie sevis. Kādam smieklus, citam izbīli radīja viņas vīrs Kaspars Kambala.

Saskaņā ar Olgas stāstīto Kaspars Kambala varētu pretendēt uz visskaļāk krācošās šovu zvaigznes titulu. To pierāda arī šovs "Vakariņš ar savējiem," kurā šoreiz namamātes lomā iejutās Kambalas kundze.

Kamēr vīrs saldi čučēja, viņa uzņēma viesus savās mājās. Dzirdot aizdomīgi skaļu krākšanu, viešņas ziņkārīgi ielūkojās Kambalas guļamistabā un pagalam pārbijās no redzētā. "Es viņu redzēju pliku. Tas bija bailīgi, man likās, kas nu būs, ja viņš mūs ieraudzīs! Es ieraudzīju viņa milzīgo muguru ar tetovējumiem, un man bija šoks - es ieraudzīju Olgas vīru!"

Olga vēlāk aizkadrā bija īpaši uzjautrināta, mēģinot atdarināt vīra krākšanu. "Viņš krāc patīkamā soprāna tembrā," gardi smejas Olga. 

Noslēdzošajā vakarā Olgai bija tas gods viesos uzņemt dāmas pie sevis mājās, atkārtojot meiteņu ballīti un ļaujot ciemiņiem justies kā savējiem.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka meiteņu ballītē nedēļas sākumā dāmas vaļsirdīgi ļāvās sarunām par vīriešiem. Viņas ne vien mēģināja saprast, kādam jābūt Magones ideālajam vīrietim, bet arī pašas dalījās stāstos no privātās dzīves. Agrita ieteica savu ideālo vīrieti vizualizēt – rezultāts ir gara auguma, spēcīgs, muskuļots un ar sešpaku. Dāmas vienprātīgi nosprieda, ka Magones kandidātam būtu jābūt arī izdarīgam un enerģiskam, tāds stumdāms, grūstāms "dīvāna piepe" Magonei nederēs.

Olga Kambalai šķita, ka jāmeklē tāds, kurš spētu "izdzīt visus putnus no Magones galvas un nolikt viņu pie vietas". Tikmēr pati dzejniece noteica, ka agri vai vēlu savas dzīves īsto vīrieti satiks: "Es zinu, ka galu galā viņš būs man blakus. Kaut 60 gados atnāks, un tad būs tā, ka visu dzīvi esmu viņu gaidījusi."

"Vakariņš ar savējiem" kanālā 360TV redzams darba dienu vakaros plkst. 19.20 no pirmdienas līdz ceturtdienai.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu