VIDEO ⟩ Šova "Dejo ar zvaigzni" priekšvakars. Ko redzēsim pirmajā pārraidē? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ bez.tabu

Jau šo svētdien, 18. septembrī, pie skatītājiem atgriezīsies šovs "Dejo ar zvaigzni". Tā vadītāji Mārtiņš Spuris un Arvis Zēmanis raidījumā "900 sekundes" atklāja, kas mūs gaida jau pirmajā pārraidē.  

Šova vadītāji atklāj, ka abi iepriekš savā starpā nebija pazīstami. "Mums bija pāris ļoti veiksmīgi randiņi, kur mēs satikāmies, pieslīpējāmies. Mēs verbāli dejojām," sacīja Zēmanis.

Spurim nav bijusi iepriekšēja pieredze dejošanā, bet Zēmanis ar deju ir uz "tu" - viņš aizvadījis pāris moderno deju nodarbības un vēlāk sešus gadus dejojis tautas dejas. 

Runājot par pirmo raidījumu, vadītāji atklāj, ka tajā neviens netiks izbalsots. No pāriem gaidāmas tādas dejas kā ča-ča-ča, samba, džaivs un tango. Savukārt turpmākajos raidījumos iesaistīsies skatītāji, kuri varēs atdot balsi par savu favorītpāri. "Finālā trīs pāri paliek, dejo, un cīnās par cieņu un respektu," atklāj Spuris.

"Apollo.lv" iepriekš vēstīja, ka šovā piedalīsies tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā reperis, dziesmu autors un mūzikas producents rolands če, dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, RAKUS Anestezioloģijas klīnikas vadītāja Agnese Ozoliņa, šķēpmetēja Madara Palameika, kā arī ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina, motobraucējs Matīss Karro, interjera un sajūtu dizainere Anda Ozoliņa, mākslinieks-vizionārs Kašers, psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode un aktieris Maksims Busels.

Vairāk uzzini video!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu