Rīgas centrā vīrietis nolauž policijas automašīnai spoguli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policijas auto. Ilustratīvs attēls.
Valsts policijas auto. Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Rīgas centrā kāds 34 gadus vecs vīrietis izsaucis policiju un nolauzis policijas automašīnai spoguli, informēja Rīgas pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Ērika Verze.

Ceturtdien ap plkst. 2 naktī Rīgas pašvaldības policija saņēma izsaukumu no kāda iereibuša vīrieša, kurš skaidroja, ka, ejot pa ielu pilsētas centrā, viņam no daudzdzīvokļu mājas trešā stāva mests ar akmeņiem.

Notikuma vietā policijas darbinieki sastapa izsaucēju, kurš atkārtoti izskaidroja situāciju. Apsekojot daudzdzīvokļa mājas pagalmu, kārtības sargi sadzirdēja blīkšķi un mirkli vēlāk pamanīja, ka izsaucējs skrien prom no notikuma vietas.

Pieejot pie operatīvā transportlīdzekļa, likumsargi konstatēja, ka transportlīdzeklim ir nolauzts sānu spogulis vadītāja pusē.

Policisti iekāpa mašīnā un ātri panāca bēgošo pārkāpēju, kurš tajā brīdī mēģināja nolīgt elektroskrejriteni. Pielietojot fizisku spēku un roku dzelžus, vīrietis tika aizturēts.

Pārkāpējs atzina savu vainu, ka apzināti nolauzis spoguli, taču izdarītā pārkāpuma motīvu paskaidrot nevarēja.

Ņemot vērā notikuma apstākļus, vīrietis tika nogādāts Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Par svešas mantas tīšu bojāšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem, ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, ar probācijas uzraudzību, ar sabiedrisko darbu vai ar naudas sodu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu