Baltijas valstīs samazinās degvielas cenas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Degvielas pistoles uzpildes stacijā.
Degvielas pistoles uzpildes stacijā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pagājušajā darba nedēļā degvielas cenas turpināja samazināties Rīgā un Viļņā, kā arī Tallinā, kur cenas kopš augusta beigām nebija mainījušās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,1% - līdz 1,744 eiro par litru, arī dīzeļdegvielas cena kritās par 1,1% un piektdien tā maksāja 1,834 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,2% - līdz 1,719 eiro par litru. Savukārt dīzeļdegvielas cena saruka par 0,5% un bija 1,839 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīns maksāja 1,829 eiro par litru, kas ir par 3,7% mazāk nekā pirms nedēļas, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 2,6% - līdz 1,849 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Viļņā nedēļas laikā nav mainījušās un maksāja attiecīgi 0,825 eiro un 0,752 eiro par litru. Savukārt Tallinā autogāzes cena pieauga par 1,1% - līdz 0,88 eiro par litru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu