Zināmi pieci Deivisa kausa ceturtdaļfinālisti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deivisa kauss
Deivisa kauss Foto: Reuters/LETA

Piektdien kļuva zināmas piecas Deivisa kausa izcīņas ceturtdaļfināla dalībnieces.

Boloņā Mateo Beretīni 71 minūtē ar 6-2, 6-3 sagrāva argentīnieti Sebastianu Baesu, bet Janniks Sinners ar 7-5, 1-6, 6-3 pārspēja Fransisko Serundolo, panākot Itālijai uzvaru un nodrošinot vienu no divām pirmajām vietām A grupā.

Itālijas duets Simone Bolelli/Fabio Foņīni pēc tam gan zaudēja Maksimo Gonsalesam un Orasio Sebalosam.

Otrā grupas cīņā Zviedrija zaudēja Horvātijai ar 1-2.

Divas uzvaras pēc divām kārtām ir Itālijai, pa vienai - Zviedrijai un Horvātijai, bet Argentīna pagaidām pie uzvarām nav tikusi.

Hamburgā Kevins Kraveics un Tims Pics palīdzēja mājiniekiem uzvarēt ar 2-1, izšķirošajā dubultspēlē ar 4-6, 6-2, 7-6 (7:5) pārspējot Beļģijas pāri Sanders Žils/Jorans Flīgens.

Vācijas uzvara liedza cerības uz iekļūšanu izslēgšanas spēlēs gan Beļģijai, gan Francijai, kuras C grupā ir zaudējusi divas pirmās spēles. Divas uzvaras ir arī Austrālijai.

Savās mājās Glāzgovā savā 50. Deivisa kausa izcīņas mačā Lielbritānijas izlases rindās Endijs Marejs kopā ar Džo Salsberiju cieta zaudējumu dubultspēlē un piekāpās Nīderlandei ar 1-2.

D grupā Nīderlandei un ASV ir pa divām uzvarām, bet Lielbritānijai un Kazahstānai - pa diviem zaudējumiem.

Visbeidzot B grupā Valensijā visu laiku jaunākais vīriešu pasaules ranga pirmais numurs 19 gadu vecumā Karloss Alkarass pēc triumfa "US Open" dzimtenē zaudēja kanādietim Feliksam Ožē-Aliasimam ar 7-6 (7:3), 4-6, 2-6, Spānijai atzīstot Kanādas pārākumu ar 1-2 un spāņiem vēl nenodrošinot vietu izslēgšanas spēlēs.

Alkarass trešdien negāja laukumā, kad Spānija ar 3-0 pārspēja Serbiju.

Grupā visas komandas saglabā izredzes cīnīties par Deivisa kausu. Divas uzvaras ir Kanādai, pa vienai - Spānijai un Serbijai, bet bez uzvarām pagaidām ir Dienvidkoreja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu