Vai Anastasija Zavorotņuka savulaik pabijusi cietumā? Bijušais vīrs komentē izskanējušās baumas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ a_zavorotnyuk

Tīmeklī parādījušies skaļi virsraksti par smagi slimo Anastasiju Zavorotņuku. Portāls "Popcake.tv" publicējis aktrises bijušā vīra komentāru par to, ka seriāla "Mana mīļā aukle" varone savulaik pārkāpusi likumu.

Bijušais Zavorotņukas vīrs Dmitrijs Strjukovs sacījis, ka Anastasijai nav izdevies aizlidot uz ASV ārstēties. Tam par iemeslu ir viņas kriminālā pagātne.

Viņš pastāstīja, ka reiz viņa tur noslēdza apšaubāmu darījumu, par ko viņai bija jāatbild.

Pēc Dmitrija teiktā, aktrise savulaik vairākus mēnešus dzīvoja ASV. Šajā laikā viņa tur iegādājās nekustamo īpašumu, taču darījums izrādījās nelikumīgs, un Zavorotņuka nonāca cietumā: "Es iedevu Nastjai naudu viņas pašas biznesam Amerikā. Viņa iegādājās nekustamo īpašumu. Bet pēc tam viņu ielika cietumā par dokumentu viltošanu," sacīja Strjukovs.

Viņš pieminēja, ka palīdzējis savai dzīvesbiedrenei - atradis labus advokātus, kuri palīdzējuši atbrīvot Anastasiju. Pēc tam steigā esot pametusi valsti un atgriezusies Krievijā.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Anastasija Zavorotņuka jau vairākus gadus cīnās ar vēzi, un radinieki par viņas stāvokli publiski nerunā, tāpēc nav ticamas informācijas. 

Pēdējā zināmā informācija, ko aktrises meita Anna komentēja par mātes veselības stāvokli, bija, ka mātei tiek regulāri veiktas nopietnas medicīniskas procedūras, taču sīkāku informāciju viņa neatklāja. Meitene arī atzīmēja, ka informācija par viņas mammas veselības stāvokli, ko nereti izplata prese, ir nepatiesa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu