FOTO Īsi pēc paziņojuma par grūtniecību ukraiņu influencere Stužuka ar Antonu bauda romantiku Parīzē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ sofia_stuzhuk

Populārā ukraiņu influencere Sofija Stužuka pagājušajā nedēļā paziņoja, ka ir ceturtā bērniņa gaidībās. Nu skaisto notikumu viņa kopā ar savu mīļoto Antonu no Rīgas svin romantiskajā Parīzē. 

Sociālajā vietnē "Instagram" viņa publiskojusi romantiskas bildes ar mīļoto, rakstot rindas par mīlestību un to, cik jūtas labi kopā ar viņu.

Influencere "Instagram" stāstīja, ka uz Parīzi abi devās ar automašīnu, ceļā pavadot 19 stundas. Kamēr mīlnieki atpūšas Parīzē, par atvasēm rūpējoties Sofijas mamma, kura kopā ar jaunāko dēlu jau vairākas nedēļas viesojas Latvijā.

Fani komentāros diskutē, vai šajā ceļojumā nāks nākamā skaistā ziņa, proti, vai Antons bildinās Sofiju.

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka pagājušajā nedēļā Stužuka "Instagram" saviem 5,2 miljoniem sekotāju atklāja, ka gaida ceturto bērniņu no sava mīļotā rīdzinieka Antona.

Iepriekš ziņots arī tas, ka šajā vasarā pāris uz brīdi bija pašķīries, tomēr pēc divām nedēļām atkal atrada ceļu viens pie otra. Salīgstot mieru, Stužuka stāstīja: "Mēs ar Antonu daudz esam apsprieduši mūsu attiecības un to, kādas tās mums izveidojušās šobrīd. Es patiesi uzskatu, ka mums ir ideālas attiecības."

2020. gada oktobrī no Covid-19 izraisītām komplikācijām mūžībā devās ukraiņu influenceris, fitnesa entuziasts un trīs bērnu tēvs Dmitrijs Stužuks. Viņa atraitne Stužuka atrada jaunu mīlu - vīrieti no Rīgas vārdā Antons.

Influencere Latvijā ieradās, bēgot no kara Ukrainā. Latvijā viņa dzīvo ar saviem trim bērniem. Pavisam nesen influencere pavēstīja par pārcelšanos no Jūrmalas uz Rīgu. Viņa pārcēlās uz īpaši glaunu privātmāju pierīgā. Par lielajām pārmaiņām Stužuka vēstīja savā "Instagram", ļaujot arī sekotājiem ielūkoties jaunajās mājās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu