Latvijā dzīvojošā populārā ukraiņu influencere Stužuka paziņo par saderināšanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ sofia_stuzhuk

Ukraiņu influencere Sofija Stužuka "Instagram" paziņo par saderināšanos ar mīļoto vīrieti Antonu no Rīgas. 

Kā liecina Stužukas publiskotie īsie stāstiņi vietnē "Instagram", bildinājums izteikts vienā no romantiskākajām vietām pasaulē - Francijas galvaspilsētā Parīzē, ar Eifeļtoni fonā.

"Vispārliecinātākais un skaistākais "jā" manā dzīvē," pie kadra, kur redzams Stužukas iespaidīgais gredzens, raksta topošā sieva.

Pagājušajā nedēļā kļuva zināms, ka Stužuka ir ceturtā bērna gaidībās.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šajā vasarā pāris uz brīdi bija pašķīrušies, tomēr pēc divām nedēļām atkal atrada ceļu viens pie otra. Salīgstot mieru, Stužuka stāstīja: "Mēs ar Antonu daudz esam apsprieduši mūsu attiecības un to, kādas tās mums izveidojušās šobrīd. Es patiesi uzskatu, ka mums ir ideālas attiecības."

2020. gada oktobrī no Covid-19 izraisītām komplikācijām mūžībā devās ukraiņu influenceris, fitnesa entuziasts un trīs bērnu tēvs Dmitrijs Stužuks. Viņa atraitne Stužuka atrada jaunu mīlu - vīrieti no Rīgas vārdā Antons.

Influencere Latvijā ieradās, bēgot no kara Ukrainā. Latvijā viņa dzīvo ar saviem trim bērniem. Pavisam nesen influencere pavēstīja par pārcelšanos no Jūrmalas uz Rīgu. Viņa pārcēlās uz īpaši glaunu privātmāju pierīgā. Par lielajām pārmaiņām Stužuka vēstīja savā "Instagram", ļaujot arī sekotājiem ielūkoties jaunajās mājās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu