"Nežēlīgi atkailināts sievietes stāsts." Karīna Račko izdevusi savu septīto romānu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ racko.karina

Erotisko bestselleru autore Karīna Račko izdevusi savu septīto romānu. Jaunais Račko romāns "Es neesmu tava" pie lasītājiem nonāks oktobra beigās.

Sociālajos tīklos rakstniece publicējusi gaidāmās grāmatas vāka fotoattēlu un pievienojusi īsu teikumu, kas, kā noprotams, ir no jaunās grāmatas: "Tas, ka es nespēju tevi negribēt, nenozīmē, ka esmu tava..."

Jaunāko grāmatu viņa raksturo: "Nežēlīgi atkailināts sievietes jūtu pasaules, kārdinājuma, egoisma un sirdsapziņas stāsts."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karīna Račko (@racko.karina)

Viņa arī atklāj, ka jau no 26. septembra tiks piedāvāta iespēja jauno romānu iegādāties iepriekšpasūtīšanā un būt pirmajiem tā saņēmējiem.

Par sevi kā par rakstnieci viņa raksta: "Rakstot man ir svarīgi, lai stāsts aizrautu mani pašu. Man patīk preparēt attiecības un jūtu pasauli, savukārt seksualitāte ir instruments, ar kura palīdzību uzskatāmi, spilgti un niansēti atklāt varoņu psiholoģisko portretu, rakstura īpašības, iekšējos konfliktus. Ļaujoties instinktiem un kaislei, cilvēks ir vispatiesākais, tāpēc tieši seksuālajās attiecībās precīzi atspoguļojas psiholoģiskās iezīmes. Mani saista cilvēka iekšējā tumsa, bailes, ilgas, vājības – viss tas, ko mēs slēpjam, nevis parādām.

Manuprāt, nav spēcīgāka iedvesmas avota par dzīvi."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka rakstniece nesen lika noprast, ka viņai ir kaut kas kopējs ar režisoru Dž. Dž. Džilindžeru. Nāca klājā vēl kāds jaunums: "Ar Dž. Dž. Džilindžeru un producentu Kristianu Alhimionoku mums top projekts par mana romāna "Ekstāze" ekranizāciju."

Tāpat vēstīts, ka pēc desmit laulībā pavadītiem gadiem nesen rakstniece šķīrās no vīra un meitas tēta. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu