DJ Ella uz dzimteni bija atvedusi savu ārzemju sirdsāķīti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc ilgāka pārtraukuma dzimtenē uz pāris dienām viesojās Elīna Fūrmane jeb DJ Ella. Viņa uz dzimteni atlidoja kopā ar savu draugu - Neidenu, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Ierodoties Latvijā, abi tūdaļ metušies saviesīgajā dzīvē – apmeklējot universālveikala "Stockmann" rudens modes skati. Viņa pastāstīja, ka ar dīdžeju un talantu menedžeri Neidenu kopā savedusi mīlestība uz mūziku:

"Mēs iepazināmies, pateicoties mūsu latviešu draudzenei.

Viņa Neidenam bija stāstījusi par mani – ka esmu no Latvijas un nodarbojos ar dīdžejošanu," atklāj Ella.

Viņa un Neidens ir pazīstami jau trīs gadus, bet romantiskas attiecības viņus saista divarpus gadu. Latvijā abi pavadīja vien četras dienas. Viņi bija apmetušies greznajā viesnīcā "Grand Hotel Kempinski: "Esmu sajūsmā par satikšanos ar draugiem un ģimeni. Satiku brāli, kuru nebiju redzējusi ļoti sen, un tas tiešām bija burvīgi," stāsta Ella.

"Biju Lielupē pie sava tēva kapa. Aizbraucām arī uz mūsu vecajām mājām, kur kādreiz dzīvoju. Tas bija ļoti emocionāli," dalījās mūziķe.

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka iepriekš Ella bija attiecībās ar uzņēmuma "Rock Etiquette" radītāju Deividu Aragonu. 2019. gadā atklājās, ka abu attiecības izjukušas. Par jaunajām attiecībām Ella lika noprast 2020. gadā.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 20. septembra numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu