Rīgā skolas medmāsa darba laikā atrodas 4,09 promiļu reibumā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: FotoHelin/Shutterstock

Pirmdien, 19. septembrī, neilgi pirms 14.00 Rīgas pašvaldības policija (RPP) saņēma izsaukumu no kādas Rīgas skolas darbiniekiem, ka skolas medmāsa darba vietā atrodas tādā alkohola reibumā, ka nespēj patstāvīgi pārvietoties un veikt savus darba pienākumus, ziņo RPP.

Ierodoties notikuma vietā, kārtības sargus sagaidīja skolas darbinieki, kuri pavadīja līdz medmāsas kabinetam.

Ieejot kabinetā, sastapta mācību iestādes medmāsa, kura gulēja uz kušetes apakšveļā apsegusies ar segu. Policijas darbinieki sievieti pamodināja un uzrunāja.

Pārrunu laikā, konstatēts, ka sieviete ir stiprā alkohola reibumā, pēc kā likumsargi veica alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpā, kas uzrādīja 4,09 promiļu reibumu.

Sieviete skaidroja, ka neko sliktu nevienam nav izdarījusi un jūtas labi, tādēļ no medicīniskās palīdzības atteicās.

Likumsargiem radās aizdomas, ka alkohola ietekmē esošā sieviete nespēs patstāvīgi nokļūt mājās, tādēļ tika pieņemts lēmums viņu nogādāt dzīvesvietā.

Sadarbībā ar skolas personālu, caur dienesta izeju sieviete tika izvesta no skolas un iesēdināta operatīvajā transportlīdzeklī.

Par atrašanos publiskā vietā tādā reibuma stāvoklī, kas traucē sabiedrisko kārtību vai drošību, policija uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu