"Jau agrā vecumā sāku labi pelnīt." Kubasova komentē savu ienākumu izcelsmi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dokumentālais seriāls "Karmas latvieši", ko veido Baltijas Pētnieciskās žurnālistikas centrs "Re:Baltica", uzmanības lokā nonāca influencere Diāna Kubasova. Greznā dzīve un nekustamie īpašumi liek uzdot jautājumus par viņas patiesajiem ienākumiem. Nu Kubasova izdevumam "Privātā Dzīve" sniegusi komentāru.

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka "Re:Baltica" redzeslokā nonāca kāds darījums, proti, uz influenceres Diānas Kubasovas vārda bija reģistrēts īpašums Jūrmalā, kuru viņa pārdeva toreizējā vīra brālim un kurš tagad ir izmeklēšanas objekts par iespējamo krāpšanu pūļa investēšanas platformā "Envestio".

Mēnesi pirms zemes pārdošanas Jūrmalā Kubasova bez bankas kredīta par nepilniem 200 tūkstošiem eiro nopirka arī 115 m2 lielu dzīvokli Vecrīgā, ko tagad izīrē airBNB. Tāpat viņai pieder šiks dzīvoklis Bali. 

Uz "Privātās Dzīves" jautājumu, vai greznajiem īpašumiem Latvijā un Indonēzijā nopelnījusi ar kursu vadīšanu vien, Kubasova atbild – tos varējusi atļauties, pateicoties iekrājumiem: "Kopš 15 gadu vecuma strādāju dažādus darbus, un arī iekrājumus esmu veidojusi kopš pusaudzes gadiem.

Jau agrā vecumā sāku labi pelnīt, tāpēc varēju atļauties atlikt lielas naudas summas.

Esmu strādājusi par modeli, man ir bijuši skaistumkonkursi, dažādi biznesi. Visu 33 gadus garo mūžu esmu smagi strādājusi! Teikt – ja sieviete labi izskatās, tad viņa neko nedara, ir stereotips."

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 20. septembra numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu