VIDEO ⟩ "Ko tādu nekad neesmu redzējis." UFC pirmo reizi 30 gadu laikā pievienojies nepilngadīgs cīkstonis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trešdien, 20. septembrī, "Dana White Contender Series" (DWCS) cīņu šovā līgumu ar UFC nopelnīja 17 gadus vecais ASV cīkstonis Rauls Rosass jaunākais.

"Dana White Contender Series" ir cīņu šovs, kurā piedalās daudzi perspektīvi jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoņi, sacenšoties par iespēju parakstīt līgumu ar UFC.

Trešdien norisinājās kārtējais DWCS šovs, kura ietvaros oktagonā izgāja arī 17 gadus vecais Rauls Rosass jaunākais.

Meksikāņu izcelsmes amerikānis cīņas gaitā demonstrēja savam vecumam neraksturīgu briedumu un cīņu pret Mando Gutjerezu uzvarēja pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma (30-27 x3).

Cīņas gaitā jaunais cīkstonis demonstrēja arī radošus paņēmienus, piemēram, šo līmeņa maiņu pēc izmānīta sitiena ar celi:

"Šeit nav vietas diskusijai. Mēs pat to [līguma piešķiršanu Rosasam] neapspriedām. Ko tādu nekad neesmu redzējis. Viņš ir ļoti talantīgs. Viņš ir kaut kas unikāls. Nav pieredzēts, ka 17 gadus vecs puisis sevi šādi "iznes" uz lielās skatuves," līguma parakstīšanu ar Rosasu komentēja UFC prezidents Deina Vaits.

Rosasam 8. oktobrī apritēs 18 gadi, līdz ar to pastāv diezgan maza iespēja, ka UFC pirmo reizi cīņu aizvadīs nepilngadīgs cīkstonis. Tiesa, šo gadu laikā UFC organizācijā ir pieredzēti dažādi "brīnumi". Piemēram, Hamzata Čimajeva divas cīņas ar desmit dienu intervālu 2020. gadā.

Rosass jaunākais savā profesionālajā MMA karjerā izcīnījis sešas uzvaras tikpat cīņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu