Ceturtdienas horoskops: 22. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sergey Uryadnikov/ Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 22. septembrim.

AUNS

Izcelsies ar intelektu, zināšanām un idejām, kas būs kreatīvas un neordināras. Kāds varbūt brīnīsies, bet kopumā kolēģi vai biznesa partneri tās vērtēs atzinīgi. Pašam būs arī plāns, kā realizēt.

VĒRSIS

Varbūt stabilitāti mīlošajam Vērsim pienācis laiks izkāpt no komforta zonas, un mesties jaunos projektos? Vēlme uzlabot materiālo stāvokli var kalpot par spēcīgu dzinējspēku.

DVĪŅI

Pavērtē vai darbā līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Kuri visu izdarīs tikpat labi kā pats. Ja rodas kaut vismazākās šaubas vai nesaskaņas, tad pienācis laiks kaut ko mainīt.

VĒZIS

Lietišķos jautājumos īpašu uzmanību pievērs juridiskām niansēm un uz ātru un vieglu peļņu neceri. Tas jau arī nemaz nav tavā stilā. Vēzis zina, ko nozīmē rūpīgs darbs un atbildīga attieksme.

LAUVA

"Ir jāmācās!" secinās Lauva un sāks sērfot internetā, lai atrastu ko interesējošu un piemērotu. Pievērs uzmanību kursiem, kas sasitās ar tehnoloģijām, mārketingu, sociālajiem tīkliem.

JAUNAVA

Mainot saskaitāmos vietām, summa jau nemainās – tāds būs tavs arguments, ja darbā kāds nāks klajā ar „spicām” idejām. Ātri pierādīsi tā vai cita priekšlikuma lietderību vai nelietderību.

SVARI

Šodien ar čaklumu neizcelsies un dažu brīdi pat klusītēm bubināsi: "Ko jūs visi no manis gribat?..." Arī tādas dienas mēdz būt. Var nākties palīdzēt ar padomu kādam draugam.

SKORPIONS

Šahs un mats! Parādīsi savas stratēģa spējas un gūsi panākumus. Konkurence tevi nebiedē, bet kaut kādā ziņā pat iedvesmo. Ir iemesls strādāt vēl ražīgāk.

STRĒLNIEKS

Derētu kaut ko mainīt profesionālajā jomā. Ja strādā algotu darbu, tad jālūkojas pēc izdevīgāka varianta. Ja savs bizness – tad jāpaplašina darbošanās. Lietišķā tēma var sasaistīties arī ar ārzemēm.

MEŽĀZIS

Darbi darāmi, bet ik pa laikam jāielūkojas tālrunī vai datorā. Kāda sarakste uzjundī emocijas un liek sirdij notrīsēt. Šodien svarīga sirdslietu tēma - dodies vakarā uz randiņu.

ŪDENSVĪRS

Prātā visādas domas un vēlme kaut ko mainīt darba jomā. Tu esi cilvēks, kurš spēj ģenerēt oriģinālas idejas, un kāda no tām var atnest labu peļņu ilgtermiņā.

ZIVIS

Lieliska diena kontaktu veidošanai un prezentācijām. Ir iespējas iepazīsies ar interesantiem cilvēkiem, un gūt atbalstu. Bet nav vēlams kārtot darīšanas iestādēs, var rasties sarežģījumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu