ASV konfliktā ar brāli dzīvību zaudējis 28 gadus vecs bokseris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmdien, 19. septembrī, konfliktā ar brāli dzīvību zaudējis amerikāņu bokseris Aizeja Džounss, vēsta "The Ring".

28 gadus vecais Džounss bija plašāk pazīstams ar savu spilgto karjeru amatieru līmenī, kļūstot par "National Golden Gloves" ASV amatieru čempionu.

Kā ziņo Detroitas policija, Džounss dzīvību zaudēja plkst. 18.26, iesaistoties konfliktā ar kādu ģimenes locekli.

Džounsa treneris Rošans Džounss žurnālam "The Ring" atklāja, ka viņa audzēknis iesaistījās konfliktā ar savu brāli, kurš strīda laikā izvilka šaujamieroci un iešāva bokserim galvā.

Boksera treneris arī neslēpa, ka jau ilgāku laiku savu audzēkni mēģinājis pierunāt pārvākties no dzimtās Detroitas citur.

"Kad tu dzīvo nabadzībā, stresa līmenis palielinās. Dzīvojot nabadzībā, ir daudz vieglāk sadusmoties," par Džounsa apkārtējo vidi stāstīja viņa treneris.

Treneris arī atklāja, ka viņa audzēknim bija divi bērni, tāpēc bokseris bieži vien piekritis smagām un neparocīgām cīņām, jo tādējādi bijusi iespēja vairāk nopelnīt.

"Viņš bija lielisks tēvs, kurš rūpējās par saviem bērniem un smagi strādāja. Neviens nav perfekts, bet viņš bija labs cilvēks. Lielisks paraugs treniņu zālē," mūžībā aizgājušo Džounsu slavēja viņa treneris.

Aizeja Džounss savas profesionālās karjeras laikā izcīnīja deviņas uzvaras, piedzīvojot septiņus zaudējumus. Kā jau minēts, viņš savas karjeras augstākās virsotnes sasniedza tieši amatieru līmenī, kur viņš 54 cīņās izcīnīja 52 uzvaras.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu