Olgas bijušais pieprasījis naudu par piekrišanu, lai meitas kļūtu par Kambalām (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ olgakambala

Kanāla "Stv Pirmā!" šova "Slavenības. Bez filtra" varone Olga Kambala jau iepriekš atklāja, ka arī viņas meitas vēlas kļūt par Kambalām. Vecākā meita jau uzvārdu ir nomainījusi, sasniedzot pilngadību, taču viņu šokējusi meitas tēva reakcija - viņš pieprasījis samaksu par piekrišanu, lai meitas pārietu jaunā vīra uzvārdā.

Olga atklāj, ka ar meitu tēvu attiecības nav nekādas, viņā nav ne dusmu, ne aizvainojuma: "Es viņu uzskatu par garīgi slimu cilvēku, kurš pazuda no bērnu dzīves. Un uz garīgi slimiem neapvainojas."

Pēc šķiršanās no meitu tēta Olgai bijusi svarīga "aizmugure" jeb aizsardzība. Ienākot Kasparam viņas un meitu dzīvē, Olga teic, ka viņām ir paveicies. "Mums ir vislielākā aizsardzība, kādu Latvijā var iedomāties."

Šajā gadā sākts process, lai mainītu meitu uzvārdu un viņas arī būtu Kambalas. Kaspars par to ir priecīgs: "Ja viņas vēlas manu uzvārdu, tad tas parāda, ka mēs esam ģimene."

Olga atklāja, ka viņa vispirms lūdza meitu tēti dot notariālu piekrišanu, jo visas meitenes bijušas nepilngadīgas, kad šī ideja radusies. Viņa atbilde Olgu šokējusi.

"Viņš man prasīja naudu!"

Kaspars esot bijis nikns. 

Olga par savu bijušo vīru kā par tēvu saka tikai labu. Viņa teic, ka tētis meitenēm bijis ļoti labs, bet pēc abu šķiršanās viņš vienkārši nozudis. Meitas gan atzīst, ka vēlētos ar tēti satikties. "Pēc jūsu šķiršanās tētim ne reizi nav bijusi vēlme ar mani kaut kur aiziet. Tas ir tik viegli - uzrakstīt un pajautāt, kā man iet, bet nē..."

"Apollo.lv" vēstīja, kā Olga raksturoja Kaspara un viņas meitu attiecības: "Viņas runā ar Kasparu arī par puišiem. Tieši nesen mana vidējā meita pasauca Kasparu, lai aprunātos divatā, un kratīja sirdi. Kaspars jau man teica: "Nu redzi, viņas jau nāk pie manis runāt tādas privātas lietas, viņām es daudz nozīmēju." 

Ar bijušo vīru Olga kopā bija 16 savus dzīves gadus. Viņa arī komentējusi attiecības ar bijušo vīru: "Par diktatoru es viņu saucu tāpēc, ka viņš nelaida mani nekur ārā. Nedēļas nogalēs es nekur negāju ārā ar draudzenēm, piemēram. Es nevarēju pateikt, ka, piemēram, eju ar draudzenēm uz klubu dejot. Man tas viss bija aizliegts. Viņš regulāri pārbaudīja visas manas sarakstes."

Atgādinām, ka Olga ar Kasparu Kambalu romantiskas attiecības sāka 2020. gadā. Šī gada 13. aprīlī pāris atzīmēja kāzu pirmo gadadienu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Kambala (@olgakambala)

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu