VIDEO Klusajā centrā nesodīts turpina uzdarboties automašīnu dedzinātājs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sadegusi automašīna. Attēls ilustratīvs.
Sadegusi automašīna. Attēls ilustratīvs. Foto: Girts Ragelis/Shutterstock

Trešdienas, 21. septembra, rītā, dodoties pie savas automašīnas, lai parādītu to potenciālajam pircējam, kāds Eksporta ielas iedzīvotājs ieraudzīja neomulīgu skatu. Klusā centra automašīnu dedzinātājs pēc nedēļu garas pauzes ir atgriezies un turpina uzdarboties, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Šoreiz par upuri viņš izvēlējies "Volvo" markas automašīnu, kura stāvēšanai bija novietota pavisam jaunā vietā, kur dedzinātājs vēl nebija uzdarbojies.

Šī ir jau ceturtā reize, kad piromāns liek par sevi manīt Eksporta ielas rajonā. Pirmās darbības fiksētas 17. maijā Eksporta ielas 2. nama iekšpagalmā plkst. 5 no rīta. Aizdedzināta "Suzuki" markas automašīna. Otrajā reizē – 23. jūnijā Kronvalda bulvāra un Citadeles ielas krustojumā pēc plkst. 6 no rīta dedzinātājs pielaida uguni "Opel" markas automašīnai.

Ļaundaris atgriezās vien pēc nepilniem trim mēnešiem - 9. septembrī, kad Eksporta ielas sānieliņā pie dzīvokļu mājām plkst. 4 no rīta iznīcinātas "Mazda" un "Honda" automašīnas. Savukārt pēdējais uzbrukums fiksēts naktī uz trešdienu plkst. 1.30.

Pēc šā gadījuma iedzīvotāji sāk dzīvot bailēs par savām mašīnām un ir gatavi paši risināt problēmu.

Satraukti ir ne tikai automašīnu īpašnieki, bet arī pārējie Eksporta ielas un apkārtnes iedzīvotāji, kuri ir dzirdējuši par bēdīgi slaveno piromānu. Cilvēki baidās, ka dedzināšana varētu kļūt masveidīga.

Vietējie iedzīvotāji norāda uz faktu, ka

piromāns pamatā uzdarbojas tieši ap plkst. 3 naktī, kad energoresursu taupības nolūkos laternu gaismas vairs nav tik spožas.

Valsts policijā par visiem ļaunprātīgās dedzināšanas gadījumiem Eksporta ielā ir sākti kriminālprocesi. Šobrīd tiekot skaidrots, vai gadījumi varētu būt saistīti, un iedzīvotājus lūdz palīdzēt ar informāciju.

Ikviens, kuram ir jebkāda noderīga informācija par dedzināšanā iesaistītajām personām, ir aicināts informēt Valsts policiju pa tālruni 110.

Video: raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu