Viena ballīte izmainīja visu dzīvi. Projekta "Caur ērkšķiem uz…" dramatiskais jaunpienācējas stāsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz…" jaunākajā sērijā skatītājus un pašas dalībnieces pārsteigs jaunas dalībnieces pievienošanās. Vēl esot nepilngadīgai, notika ballīte, kas uz visiem laikiem mainīja viņas dzīvi.

Vienpadsmitā "ērkšķu" dalībniece dāmām pievienosies, kuģojot Daugavā. Kā atklāsies, tā ir Madara, un viņas stāsts ir īpašs – jaunā sieviete ieradusies burtiski taisnā ceļā no ieslodzījuma vietas, no kuras priekšlaicīgi atbrīvota.

Pēdējos vairāk nekā piecus gadus jeb visu dzīvi kopš 18 gadu vecuma sasniegšanas Madara pavadījusi apcietinājumā un nu ir gatava ieelpot brīvības gaisu, kā arī iegūt iemaņas iejusties sabiedrībā.

Enerģiskajai "Ērkšķu" projekta dalībniecei Madarai ir tikai 24 gadi, bet savā agrajā vecumā viņa piedzīvojusi vairāk dramatisku notikumu nekā sirmu vecumu sasniegušie, taču šādu pieredzi nenovēl nevienam. Arī šobrīd pilnīgi brīva meitene vēl nav – pa taisno no cietuma nonākot šova filmēšanas laukumā, viņas pārvietošanās tiek stingri uzraudzīta ar īpašu aproci.

"Tas viss sākās internātskolā, uz kuru mani nosūtīja. Tur regulāri notika iedzeršanas, es ātri kļuvu atkarīga. Jau sestajā klasē es ierados uz eksāmenu pamatīgā reibumā, un drīz vien mani no tās skolas izmeta. Sākās klaiņošana, nakšņošana, kur pagadās, iztikai – zagšana. Tiklīdz parādījās jelkāda nauda, tā tika iztērēta alkoholam. Un sliktākais ir tas, ka iereibusi es kļūstu ļoti agresīva," skaidro Madara.

Kad Madarai bija 17, notika ballīte, kas uz visiem laikiem mainīja viņas dzīvi.

Tās laikā tika nogalināts cilvēks. Lai gan Madara saka, ka uz to brīdi bijusi jau "atslēgusies", arī viņu atzina par vainīgu un piesprieda septiņus gadus ieslodzījumā...

Šovs "Caur ērkšķiem uz…" skatāms ceturtdienu vakaros "STV Pirmā"!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu