VIDEO Autovadītāja žvingulī cenšas izbraukt no iekšpagalma Pļavniekos "pa taisno" un apgāž auto uz sāniem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/Sadursme

Otrdien, 20. septembrī, Pļavniekos kāda sieviete sēdās pie stūres dzērumā un centās izbraukt no dzīvojamās mājas pagalma pa ceļu, kas automašīnām nav paredzēts. Brauciens bija īss - sieviete auto apgāza uz sāniem, un vietējiem iedzīvotājiem nācās viņu vilkt ārā no sadauzītā auto, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Dienas vidū Jasmuižas ielas daudzdzīvokļu mājas pagalmā iebrauca kāds sudrabots "Audi", kam pie stūres sēdēja kaimiņiem nepazīstama šofere. Pāris stundas vēlāk svešiniece izlēma doties prom, bet sastapās ar neskaitāmiem šķēršļiem. 

Sieviete izlēma "izbraukt pa taisno", proti, uzbraukt uz trotuāra un šķērsot zālienu, pa ceļam cenšoties izvairīties no gājējiem, kokiem, stabiem un žogiem.

"Audi" sākumā ietriecās mājas stūrī, noraujot betona apdari. Pēc tam auto turpināja ceļu, bet atsitās pret gaismas stabu un apgāzās uz sāniem. Daži kaimiņi saskrēja pagalmā un ievēroja, ka šofere nav adekvātā stāvoklī.

Vietējā iedzīvotāja Irina stāsta, ka dzirdējusi blīkšķi vakariņu laikā. “Domāju – varbūt atkritumus izved, iztukšo konteinerus. Tas nav smieklīgi, tas ir šausmīgi! Tas vispār ir brīnums, kādā stāvoklī jābūt? Vai nu tas bija alkohola reibums, vai narkotikas. Ir tikai divi varianti,” tā Irina.

Daži liecinieki stāsta, ka mirkli pirms "Audi" parādījās uz trotuāra, pa to staigāja divas skolnieces, kas paspēja palēkt malā.

Likumsargi konstatējuši, ka sieviete pie stūres sēdusies 2,56 promiļu stiprā reibumā. Valsts policija (VP) par notikušo sākusi divus administratīvā pārkāpuma procesus: vienu par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu, savukārt otru par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, informēja VP pārstāve Līga Bagdone.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu