Fanu mīlulis Cunoda arī nākamsezon pārstāvēs "Alpha Tauri" F-1 komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Juki Cunoda
Juki Cunoda Foto: AFP/SCANPIX

Japāņu pilots Juki Cunoda vēl uz gadu paliks Pirmās formulas (F-1) komandā "Alpha Tauri", ceturtdien paziņoja vienība.

Cunoda "Alpha Tauri" pievienojās pagājušajā sezonā, kopvērtējumā izcīnot 14.vietu. Šosezon 22 gadus vecais japānis sešus posmus pirms čempionāta beigām ieņem 16.pozīciju.

"Juki ir ļoti talantīgs braucējs, šosezon krietni pieliekot savās prasmēs," teikts komandas vadītāja Franca Tosta paziņojumā. "Gaidām atzīstamus rezultātus atlikušajos šīs sezonas posmos."

Pagaidām "Alpha Tauri" vēl neziņo par komandas otra pilota francūža Pjēra Gaslī nākotni. Viņu savā komandā vēlas redzēt "Alpine", kuras pilots Fernando Alonso no Spānijas varētu pārcelties uz "Aston Martin".

Šosezon pēc 16 no 22 posmiem F-1 kopvērtējuma līderis ir nīderlandietis Makss Verstapens no "Red Bull", kura kontā ir 335 punkti, bet par 116 punktiem mazāk jeb 219 punkti ir "Ferrari" pilotam Šarlam Leklēram. Trešais ar 210 punktiem ir Verstapena komandas biedrs Serhio Peress, bet ceturto pozīciju ar 203 punktiem ieņem "Mercedes" pilots Džordžs Rasels.

Konstruktoru kausā līdere ar 545 punktiem ir "Red Bull", otrajā vietā ar 406 punktiem ir "Ferrari", bet trešajā - ar 371 punktu "Mercedes". "Alpha Tauri" ar 33 punktiem ir astotā desmit komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu