Apskatnieki Merzļikinu nosauc par "Blue Jackets" otru labāko hokejistu un komandai prognozē vāju sezonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

"The Athletic" apskatnieki Šejna Goldmena un Šons Džentails pirms gaidāmās Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonas visnotaļ drūmi vērtē Kolumbusas "Blue Jackets" izredzes sasniegt izslēgšanas spēļu turnīru.

Elvja Merzļikina pārstāvētajai Kolumbusas "Blue Jackets" izslēgšanas spēļu turnīru nav izdevies sasniegt jau divus gadus pēc kārtas, un pēc "The Athletic" apskatnieku domām gaidāmajā sezonā šī sērija tikšot pagarināta.

Goldmena un Džentails paredz, ka Kolumbusas vienībai gaidāmajā sezonā ir tikai 3% iespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Kā zināms, šajā starpsezonā komandai pievienojās NHL zvaigzne Džonijs Gudro, tomēr Goldmena skaidro, ka ar to nebūs gana.

"Gudro ir elitārs malējais uzbrucējs, kāda "Blue Jackets" ļoti pietrūka, bet viņa ieguldījums nebūs tik liels, lai viņa komanda uzreiz atgrieztos izslēgšanas spēlēs," rakstīja Goldmena.

Abi apskatnieki katram "Blue Jackets" hokejistam piešķīruši vērtējumu piecu ballu skalā. 0 nozīmē, ka spēlētājs knapi turas līgā. Viena balle norāda uz viduvēju spēlētāju, divas - uz augstas klases spēlētāju, trīs - uz hokejistu, kurš uzskatāms par zvaigzni, četras - uz spēlētāju, ap kuru iespējams būvēt komandu, bet piecas balles atvēlētas hokejistam, kurš ir MVP kalibra spēlētājs.

Merzļikins abu apskatnieku vērtējumā gandrīz aizsniedzies līdz augstas klases spēlētāja statusam. Tiesa, viņa vērtējums (1,9) ir otrs labākais komandā aiz jau pieminētā Gudro (4,3).

"Blue Jackets" aizvadītajā sezonā ar 81 punktu ieņēma 10. vietu Austrumu konferencē. Merzļikins vidēji mačā atzīmējās ar 90,7% atvairītu metienu un caurmērā 3,22 zaudētām ripām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu