Piektdienas horoskops: 23. septembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Piti Tangchawalit/ Shutterstock

Horoskops piektdienai, 23. septembrim.

AUNS

Darba vai biznesa lietas aizēnos privāto dzīvi. Taču – kas tas? Pienākusi vēsts no kāda aizjūras skaistuļa vai skaistules, sapņu prinča vai princeses. Uzmanies no blēžiem, kas siro internetā.

VĒRSIS

Lielus darbus neplāno, jo lietas uz priekšu virzīsies gausi. Reizumis ir tādi periodi, kad vajag piebremzēt. Un galu galā – šodien taču piektdiena!

DVĪŅI

Kādas problēmas lietišķajā jomā var rasties kā lietus no skaidrām debesīm. Darba vai biznesa jautājumos ieņem stingru pozīciju, tad panāksi vēlamo rezultātu.

VĒZIS

Svarīgos jautājumos darbā iespējama bremzēšanās, pie kā tu nekādi nebūsi vainojams. Neuzņemies papildu pienākumus, pirms neesi noskaidrojis, kad un kā tiksi atalgots.

LAUVA

Jebkura aizķeršanās vai izmaiņas darba plānos kaitinās. Pirms kaut ko sacīt, skaiti līdz desmit, lai vēlāk pašam nav žēl. Vakarā izej pastaigā vai dari ko citu, kas ļauj relaksēties.

JAUNAVA

Šodien tehnoloģijas var pievilt, tiešsaistes sapulce pārtrūkt... Ja iestājas „piņķerēšanās”, tad darbi jāliek malā un jādodas brīvdienās. Vakarā vari satikties ar draugiem

SVARI

Izdari to, kas ietilpst tiešajos pienākumos, bet ar iniciatīvām klajā nenāc. Profesionālai izaugsmei šis nav tas labākais brīdis. Vairāk jādomā par savām interesēm un dvēseles komfortu.

SKORPIONS

Var mainīties norunas un darba uzdevumi. Tas ļoti kaitinās, jo esi noteiktas lietu kārtības piekritējs. Diemžēl patlaban ir tāds laiks. Vakarā vislabāk jutīsies omulīgā mājas atmosfērā.

STRĒLNIEKS

Pēc intensīvās nedēļas sevi jāpalutina - beidz darbu ātrāk un dari to, kas sagādā prieku. Vari apmeklēt koncertu, teātri, aiziet uz klubu vai kopā ar ģimeni sarīkot tējas vakaru.

MEŽĀZIS

Būsi uz pozitīvās enerģijas viļņa un to vajadzētu izmantot. Kaut arī piektdiena, vajag paveikt iecerēto. Iespējamas jaunas peļņas iespējas, bet jaunus sadarbības vai karjeras piedāvājumus uzmanīgi izvērtē.

ŪDENSVĪRS

Prātosi par pasaules lietu kārtību un tev būs savs viedoklis par ekonomiku, politiku un citām svarīgām dzīves sfērām. Ar to labprāt dalīsies un diskutēsi. Saistošu sarunu diena.

ZIVIS

Sekmīgi atrisināsi dažādus jautājumus un daudz ko panāksi ar personīgo pievilcību un šarmu. Tie būs priekšnosacījumi arī tam, lai kaut kas jauks notiktu privātajā dzīvē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu