Marija Bērziņa: Man arvien mazāk gribas precēties (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa žurnālam "Ieva" dalās romantiskā stāstā par to, kā attīstījās attiecības ar Ģirtu Gailīti un vai gaidāmas kāzas. 

Kā tu iepazinies ar Ģirtu?

Nu tak Līvu krastā, protams! (Smejas.) Tā ir Līvu krasta maģija. Mēs esam pazīstami ļoti sen, bet tikai nesen viens uz otru paskatījāmies drusciņ citādi. Mazirbē katru gadu notiek līvu svētki, Ģirts tajos vienmēr ir ar savu kori, pirms tam viņiem nedēļu tur ir nometne kempingā.

Esam vienmēr kopā strādājuši, bet kādā brīdī es vienkārši piefiksēju, ka Ģirts uz mani skatās nedaudz citādām acīm – tādām drusku zilākām nekā parasti. Līdz tam bijām ļoti labi draugi, viņš arī bija man klāt grūtajos brīžos, neuzdrošinādamies neko vairāk, kā es ļautu. Mums viss tā lēnām notika. Bet tad bija viens Jaungads, kuru pavadījām kopā Košragā. Un tad mums bija lielie brīnumi...

Visi zina, ka zvaigznes krīt augustā, kad ir zvaigžņu lietus. Bet mēs Vecgada vakarā izejam jūrmalā un nesaprotam, kas notiek, – nekad mūžā decembrī nebiju redzējusi tik zvaigžņotu nakti!

Un pēkšņi sāk krist zvaigznes. Saskaitījām kādas piecas. Protams, tādā mirklī cilvēks sāk kaut ko ievēlēties, kaut ko domāt... Droši vien tad arī jaunā cilvēka zvaigznīte iedegās.

Bērziņa gan līdz šim nav bijusi precētas sievas statusā. Viņa stāstīja, vai plāno mainīt savu statusu: "Kopš vadu kāzas – un manā kontā ir apmēram 40 novadītas kāzas –, man arvien mazāk gribas precēties.

Zinu, ka zīmogs pasē ne kaut ko atrisina, ne palīdz. Stabilitātes sajūtai un Dieva priekšā – jā, domāju, tas tiks izdarīts.

Bet nu vajag taču tā, lai savā kāzu dienā var normāli šampanieti iedzert!"

Varbūt domā jau par otru bērniņu?

Es nesaku – nekad vairs. Nu skaidrs, ja būs, tad tagad ilgi vairs garumā vilkt nevar (smejas).

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šī gada martā 41 gada vecumā aktrise laida pasaulē pirmdzimto. Aktrises mīļotais ir Salaspils jauktā kora "Lōja" diriģents Ģirts Gailītis, ar kuru Marijai ir attiecības jau trīs gadus. Abus vieno interese par lībiešiem un to vēsturi.

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu