Divas Zodiaka zīmes, kuras visvieglāk iežēlināt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Natalie magic/ Shutterstock

Astrologi nosaukuši divas Zodiaka zīmes, kuru pārliekā laipnība un līdzjūtība var atspēlēties pašiem ne pārāk pozitīvā gultnē. Šīs īpašības cenšas izmantot dzīvē sastaptie blēži.

VĒZIS

Šī Zodiaka zīme nosaukta par visuzticamāko. Viņus viegli var iežēlināt, tāpēc darbā jābūt ļoti uzmanīgiem, lai neizmantotu viņu labvēlību. Vēži ir gatavi sniegt jebkādu palīdzību, ko viņam lūdz. Visas problēmas – lai tie būtu tuvi vai nepazīstami cilvēki – viņi ņems pie sirds un raizējas līdzi līdzcilvēkiem. Viņiem ir tik daudz laipnības, ka viņi aizmirst par piesardzību, un cilvēki var to izmantot. Tomēr ir viens "bet": ja Vēzi nokaitina, tad laipnība uzreiz pazūd. Viņi, protams, var piedot nodevējam, taču turpmāk noteikti nekad ar viņu nedalīsies atklāsmēs un palīdzīgu roku tik viegli nesniegs.

ZIVIS

Zivīm ir kategoriski aizliegts strādāt par tiesnesi vai policijā, jo noziedznieka sūdzības par netaisnību un smago likteni var izkausēt viņu sirdi. Pārmērīga lētticība šai zodiaka zīmei var radīt lielas problēmas. Zivis prot uzklausīt, un reizēm šī prasme var pavērsties pret viņiem. Zivju zīmē dzimušie ir labi draugi, kuri nekad nepagriezīs muguru. Trūkums varētu būt tas, ka ģimenei var nākties ciest, jo viņi ir ar mieru risināt svešinieku problēmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu