"Lauku sētas" saimniecei un vienam no dalībniekiem šova laikā uzvirmojušas romantiskas jūtas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes, Instagram/ martucixx, Apollo.lv kolāža

Piektdienas, 23. septembra, šovā "Lauku sēta" jauns pavērsiens – pavisam negaidīti uzplauks pirmās simpātijas šova dalībnieku starpā, kas vienlaikus pārsteigs un saniknos pārējos dalībniekus. Simpātijas izveidojušās starp alūksnieti Aivi un "Lauku sētas" saimnieci Martu. 

Šis nebūs vienīgais negaidītais notikumu pavērsiens šajā nedēļā. Kamēr darba vadītāja Armanda vadībā visi čakli strādā nedēļas lielo darbu – grāvju attīrīšanu no krūmiem, "Lauku sētas" vadītājs Jānis Rāzna paziņos negaidītu pavērsienu – uz sliņķu un izbalsoto sola šonedēļ būs jāsēžas trīs dalībniekiem. Tas nozīmē esošo stratēģiju pārskatīšanu un dod vaļu emocijām, un strīdi atkal sākas no jauna.

Foto: "Lauku sētas" piektā epizode

Virtuvē viss noritēs gludi pavāres Evas un palīdzes Emīlijas gādībā, lai gan iepriekš viņas ne reizi vien teju saplūkušās šovā. Vai viņas rosās, lai kļūtu par čaklākajām? Cīņā par iespēju ripu, kas var dot privilēģijas izbalsošanas šķūnī, šoreiz būs jāpielasa pilna burciņa ar zirņiem. Kurš būs ātrākais un vai iegūtā iespēja būs patiešām iespēja vai drīzāk zaudējums?

Darba nedēļas noslēgumā Jānis pārsteigs dalībniekus – par labu darbu dalībnieki tiks atalgoti ar latgaliešu pirtiņu, ar našķiem un pašu brūvēto aliņu. Bet, zinot, ka "Lauku sētā" negaidīti pavērsieni sagaida ik uz soļa, lielu pārsteigumu sagādās saimnieces lēmums par nedēļas sliņķi un čaklāko, kas pilnībā izmainīs dalībnieku plānus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu