Sestdienas horoskops: 24. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alina Kruk/ Shutterstock

Horoskops sestdienai, 24. septembrim.

AUNS

Nedēļa bijusi spraiga, tāpēc šodien mierīgi jāatpūšas. Saimniecības darbus neplāno, bet dodies izbraucienā – pastaigāt pa rudenīgām dabas takām vai mežā sēnes palasīt.

VĒRSIS

Ļoti emocionāla diena. Attiecību tēmā iespējamas kaislības, kas sajauc prātu un sirdij liek liesmot kā sārtām rudens lapām saules staros. Vajag tikt skaidrībā, ko patiesībā vēlies.

DVĪŅI

Visa uzmanība tiks veltīta mājas dzīvei. Jāsarīko ģenerāltīrīšana vai teritorijas sakopšana pirms vēsās sezona. Un noslēgumā jānoorganizē jautra ballīte radiem un draugiem.

VĒZIS

Dodies izbraucienā vai nelielā ceļojumā. Izraušanās no rutīnas, jauni iespaidi. Cita starpā tāds brauciens nāks par labu arī attiecībām. Brīvie ļaudis var satikt savu sirdsāķīti.

LAUVA

Palutini savus mīļos – aizved pusdienās vai vakariņās uz labu restorānu vai aizraujošā izbraucienā skatīt pilis un muižas. Izklaidējies, bet neplāno iepirkšanās tūri.

JAUNAVA

Kaislību virpuļi kā lapas vējā – te ceļas debesīs, te nolaižas uz zemes. Esi apdomīgs, neielaidies avantūrās, bet nepalaid arī garām jaukos dzīves brīžus.

SVARI

Vislabāk jutīsies mājas: mazliet saimniekojot, mazliet paslinkojot un ballīti sarīkojot. Saviesīgas sarunas, joki un sirsnība. Tāds lielisks enerģijas un optimisma lādiņš.

SKORPIONS

Jāpievēršas mājas saimniecībai un jāparūpējas par vecākās paaudzes radiniekiem. Vakarā sarīko romantisku pasākumu. Ja esi sirdī brīvs, izej sabiedrībā – iespējama iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Saimnieciski pienākumi. Iespējams, kaut kas jāremontē, jāpārkārto mēbeles un jāapdara rudenīgie āra darbi. Tādi pienākumi nebūs īsti pa prātam... Bet vakarā jau var paspēt doties izklaidēs.

MEŽĀZIS

Pēc saspringtās darba nedēļas grūti atslābt. No rīta sajūta, ka jātraucas kaut kur, jāzvana, jāorganizē... Par darbu nedomā, bet ļaujies sirdslietu piedzīvojumiem un dzīves baudīšanai.

ŪDENSVĪRS

Daudz darāmā mājās. Darbos iesaisti ģimenes locekļus, bet pārāk neuztiep savu viedokli. Ja esi iecerējis kādus būtiskus pārkārtojumus, tad svarīgi uzklausīt visu mājinieku domas.

ZIVIS

Palutini radiņus un sarīko ģimenisku pasākumu – savējie, tas ir spēks un atbalsts. Raisīsies interesantas sarunas un cita starpā var rasties arī noderīgas lietišķās idejas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu