"Tas strādā katru reizi." Olgas Kambalas meitas jūsmo, ka, pasakot, kas ir viņu patēvs, klubos tiek bez iebildumiem (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

"Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Olgas Kambalas vecākā meita joko, ka populārais Kambalas uzvārds atver iespējas: piemēram, pasakot, kas ir viņas patēvs, viņa bez iebildumiem tiek klubā.

"Tas strādā katru reizi," atklāj Olgas vidējā meita. Meitenes atklājušas, kā var manipulēt ar klubu apsargiem, ierosinot piezvanīt patēvam. 

Olga ir pateicīga savam bijušajam vīram par to, ka viņai ir skaistas atvases: "Laikam tāpēc bija vajadzīga mūsu savienība, lai radītu skaistus bērnus."

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka meitas pieņēmušas lēmumu mainīt uzvārdu un kļūt par Kambalām. Cienot bijušo vīru, Olga mēģinājusi pierunāt, lai viņš dotu notariālu piekrišanu uzvārdu maiņai, taču bijušā atbilde Olgu šokēja.

"Viņš man prasīja naudu!"

Neskatoties uz bijušā vīra pieprasījumu, Olga jau iepriekš atklāja, ka konsultējās ar bāriņtiesu, un uzvārda maiņa process joprojām turpinās. Vecākā meita jau tikusi pie Kambalu uzvārda.

Olga atklāja, ka ar meitu tēvu attiecības nav nekādas, viņā nav ne dusmu, ne aizvainojuma: "Es viņu uzskatu par garīgi slimu cilvēku, kurš pazuda no bērnu dzīves. Un uz garīgi slimiem neapvainojas."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Olga ar Kasparu Kambalu romantiskas attiecības sāka 2020. gadā. Šī gada 13. aprīlī pāris atzīmēja kāzu pirmo gadadienu.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu