Šovu "Dejo ar zvaigzni" pirmie pamet rolands če un Vita Laicāne

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ tv3_latvia

Jau šo svētdien, 25. septembrī, "Dejo ar zvaigzni" dejotāji atgriezās uz deju grīdas jau ar nopietnāku sacensību garu, jo savus vērtējumus dejotājiem sniedza ne tikai žūrija, bet arī skatītāji. Pirmajiem no šova nācās aiziet rolandam če un Vitai Laicānei.

Šajā vakarā ar lielisku numuru uzstājās reperis, dziesmu autors un mūzikas producents rolands če, dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, RAKUS Anestezioloģijas klīnikas vadītāja Agnese Ozoliņa, šķēpmetēja Madara Palameika, kā arī ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina, motobraucējs Matīss Karro, interjera un sajūtu dizainere Anda Ozoliņa, mākslinieks-vizionārs Kašers, psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode un aktieris Maksims Busels.

Šim vakaram dalībnieki izvēlējās ļoti dažādus deju stilus – līdzās kvikstepam bija gan lēnais, gan Vīnes valsis, ča ča ča, rumba, samba un tango.

Apkopojot žūrijas un skatītāju balsojumu, pirmajiem no šova nācās aiziet  rolandam če un Vitai Laicānei.

"Apollo.lv" jau iepriekš ziņoja, ka pirmajā tiešraidē nebija jāaiziet nevienam no dalībniekiem, taču atzīmes tika izdalītas. Pēc pirmā priekšnesuma šova labākais trijnieks, kuri visi saņēma kopsummā 24 balles no žūrijas, bija Maksims Busels un Jelizaveta Manija, Jānis Pētersons un Olena Čerekova, kā arī Rūta Dvinska un Viktors Haritonovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu