Anna Rozīte: Es nekad neesmu gribējusi precēties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ rozite

Televīzijas personība un uztura speciāliste Anna Rozīte, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", stāstīja ka nemaz nav vēlējusies apprecēties, tomēr gredzens pirkstā viņai ir. Anna atklāj iepriekš nezināmas detaļas par savu romantisko un arī negaidīto bildinājumu. 

Viņa skaļi paziņoja: "Es nekad neesmu gribējusi precēties." Mazliet šokējot raidījuma vadītājas, viņa paskaidro: "Man, protams, ir teorijas. Mani vecāki ir šķīrušies, iespējams, tas ir radīja sava veida neuzticamību. Man nekad nav bijis sapnis par baltu kleitu, varbūt par skaistu kūku."

Tomēr gredzens pirkstā viņai ir. Anna atklāj, ka bildinājums izskanējis Grieķijā: "Mēs kuģojām ar laiviņu pa Grieķijas salām. Piestājām vienā no salām ar nosaukumu Hidra. Uz salas nebija nekādu transportu - tur cilvēki pārvietojas ar velosipēdu, ēzelīti vai zirgu. 

Gints bija izdomājis, ka uz salas dzīvo mākslinieks, kurš tai vakarā rīkoja skaistu mākslas pasākumu, uz kuru dosimies. Bet... ir viena problēma, viņš dzīvo kalna galā, un tur var tikt ar zirgu vai ēzeli.

Gints teica, ka mums mirkli jāpagaida, kamēr draugi jau sāka ceļu. Es tai brīdī kaut kā neaizdomājos."  Anna neslēpj, ka viņa bijusi neapmierināta, ka tāds ceļa gabals jāmēro ar zirgu, jau vien nepiemērotā apģērba dēļ. 

Kalna galā bijis fantastisks skats un neliela baznīca.

"Es līdz pēdējam neko nesapratu. Beigās es skatījos apkārt, apbrīnodama skatu, un pagriežos, Gints uz ceļa." 

Uz negaidīto bildinājumu Anna reaģējusi savdabīgi, viņa histēriski smējusies. 

"Protams, mēs jau bijām kādu laiku kopā un biju pieķērusi sevi pie domas,

ja nu kaut kad precēšos, tad ar Gintu."

Kāzu dienu Anna tomēr gaidījusi ar sajūsmu un īpašo notikumu izbaudījusi no sirds. Anna Rozīte un Gints Feders apprecējās 2018. gada 11. jūlijā un kāzas svinēja Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā.

Plašāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu