Krievijas kamaniņu braucējus diskvalificē no starptautiskajām sacensībām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krievijas kamaniņu braucēji Vladislavs Južakovs un Jurijs Prohorovs piedalās 52.FIL Eiropas čempionātā un Eberspacher Pasaules kausa sestajā posmā kamaniņu sportā divvietīgo ekipāžām Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē.
Krievijas kamaniņu braucēji Vladislavs Južakovs un Jurijs Prohorovs piedalās 52.FIL Eiropas čempionātā un Eberspacher Pasaules kausa sestajā posmā kamaniņu sportā divvietīgo ekipāžām Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē. Foto: Paula Čurkste/LETA

Krievijas kamaniņu braucēji un viņu atbalsta personāls diskvalificēti no starptautiskajām sacensībām, vēsta Starptautiskā Kamaniņu sporta federācija (FIL).

Nedēļas nogalē FIL Izpildkomitejas sēdē skatīts jautājums par Krievijas iebrukumu Ukrainā un tā ietekmi uz 2022./2023.gada sacensību kalendāru.

Sēdē nolemts, ka Krievijas sportisti un viņu atbalsta personāls uz laiku tiek atstādināti no dalības FIL oficiālajos pasākumos.

Šovasar FIL kongresā tika veiktas izmaiņas FIL statūtos, kas ļautu piemērot sankcijas Krievijas Kamaniņu sporta federācijai (RLF), tās sportistiem un amatpersonām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu