Van der Pūls pirms PČ šosejas riteņbraukšanā bijis aizturēts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nīderlandes riteņbraucējs Matjē van der Pūls sestdienas vakarā pirms pasaules čempionāta (PČ) šosejas riteņbraukšanā grupas brauciena tika aizturēts pēc strīda ar viesnīcas kaimiņiem.

27 gadus vecais sportists bija viens no grupas brauciena favorītiem, taču jau neilgi pēc sākuma izstājās.

"Alpecin-Deceunick" komandas direktors Kristofs Rūdhofts pēc neveiksmīga brauciena paziņoja, ka nīderlandietis bijis mentāli sagrauts.

"Viņš nebija gulējis visu nakti un bija mentāli sagrauts," žurnālistiem atklāja Rūdhofts. "Viņš sagaidīja daudz no šī brauciena un darīja visu iespējamo pēc neveiksmīga starta "Tour de France"."

Pirms grupas brauciena van der Pūls sarunā ar Beļģijas raidsabiedrību "Sporza" apstiprināja, ka naktī pirms nozīmīgajām sacensībām bijis strīds ar kaimiņiem. "Nebiju atpakaļ savā istabā līdz četriem no rīta. Tā ir izgāšanās, taču šobrīd vairs neko nevaru izmainīt," piebilda riteņbraucējs.

Policija, nesaucot vainīgo vārdā, atklāja, ka 27 gadus vecs vīrietis iesaistījās strīdā ar 13 un 14 gadus vecām meitenēm un, turpinoties konfliktam, pagrūda abas pusaudzes, vienai no viņām nokrītot zemē, bet otrai savainojot elkoni pret sienu. Īsi pēc tam viesnīcas administrācija izsauca policiju, kas aizturēja attiecīgo vīrieti.

Rūdhofts apstiprināja, ka van der Pūls bijis policijas iecirknī, kurā viņam nācies paskaidrot notikušo.

Grupas braucienā pārliecinošu uzvaru svinēja Beļģijas riteņbraucējs Remko Evenepūls, kamēr Latvijas vienīgais pārstāvis Emīls Liepiņš ierindojās 58. pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu