Dažas dienas pēc atbrīvošanas no okupantu gūsta kara mediķe laidusi pasaulē meitiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ekrānuzņēmums.

Kara mediķe Mariana Mamonova, kuru okupanti Mariupolē sagrāba gūstā aprīlī, bet šonedēļ kara gūstekņu apmaiņas procesa laikā atbrīvojuši, svētdien, 25. septembrī, pasaulē laidusi meitiņu, sociālajos tīklos vēsta "Azovstaļ" ģimeņu aizstāvju asociācija.

Kā savā "Instagram" kontā raksta asociācija - meitenīte piedzimusi naktī uz svētdienu - ap pulksten 4 no rīta. Bērniņš piedzimis Luckā.

Meitenīte sver 3250 gramus, bet viņas garums ir 57 centimetri. Sievietes radinieki vēsta, ka jaunā māmiņa ar savu jaundzimušo jūtas labi.

Kā informē asociācija - kara mediķe no Krievijas karaspēka gūsta atbrīvota vien 21. septembrī. Tas notika kara gūstekņu apmaiņas procesa laikā.

Jau ziņots, ka Krievija un Ukraina šīs nedēļas sākumā veica gūstekņu apmaiņu, kurā Krievija nodevusi Ukrainai 215 gūstekņus, saņemot pretī prokrievisko politiķi Viktoru Medvedčuku un 55 Krievijas karavīrus.

Krievijas un Ukrainas gūstekņu apmaiņas ietvaros Saūda Arābijā arī tika nogādāti desmit ārvalstnieki, kas karojuši Ukrainas pusē un krituši Krievijas spēku gūstā. Atbrīvoto vidū ir divi amerikāņi, pieci briti un pa vienam Zviedrijas, Marokas un Horvātijas pilsonim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu