Bļugers un "Penguins" izcīna uzvaru pirmssezonas pārbaudes spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: penguins.nhl.com

Latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers un Pitsburgas "Penguins" svētdien izcīnīja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pirmajā pārbaudes spēlē.

"Penguins" ar rezultātu 3:2 (0:0, 1:2, 1:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets", kuras sastāvā uz šo pārbaudes spēli nebija Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina.

Bļugers uz ledus bija 19 minūtes un 28 sekundes, pa vienai minūtei spēlējot arī vairākumā un mazākumā. Viņš trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem, izpildīja trīs spēka paņēmienus, bloķēja divus metienus, divas reizes atņēma pretiniekiem ripu, uzvarēja 12 no 20 iemetienos un noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Džeimss Nīls otrā perioda ievadā, spēlējot vairākumā, izvirzīja vadībā Kolumbusas vienību, taču vēl pēc trīs minūtēs 1:1 panāca Džons Lizots. "Blue Jackets" vienu vārtu pārsvaru atguva Niks Blankenburgs, kurš realizēja vairākumu.

55 sekundes pirms pamatlaika beigām rezultātu izlīdzināja Korijs Andonovskis, bet pagarinājumā uzvaru nesošos vārtus guva Džeisons Zakers.

Komandas citādākā komplektācijā svētdien aizvadīs vēl vienu pārbaudes maču.

Regulārais turnīrs Ziemeļamerikā sāksies 11.oktobrī, bet pirms tam 7. un 8.oktobrī Prāgā tiks aizvadītas divas "NHL Global Series" cīņas starp Nešvilas "Predators" un Sanhosē "Sharks" vienībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu