Rīgā uzstāsies superzvaigzne Robijs Viljamss

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alizada Studios/ Shutterstock

Robijs Viljamss atgriežas uz skatuves ar saviem lielākajiem hitiem. 2023. gadā paredzēts mākslinieka koncerts "Arēnā Rīga".

Nākamgad izpildītājs svinēs savas godalgotās solo karjeras 25 gadu jubileju un plānots, ka
9. martā Viljams uzstāsies "Arēnā Rīga".

Jaunajā koncertturnejā "XXV" varēs dzirdēt 25 gadu laikā tapušos labākos hitus jaunā skanējumā, kas ierakstīti kopā ar Metropole Orkest, sākot no publikā iemīļotajām dziesmām Angels, Let Me Entertain You līdz She's the One un daudzām citām. Jaunākais albums XXV ir oficiāli pārspējis visus Official Chart ierakstus un šobrīd ierindojas 1. vietā, kas ir Robija Viljamsa 14. nr 1. solo albums, kļūstot par mākslinieku ar visvairāk izdoto nr. 1 albumu skaitu Lielbritānijā, apsteidzot leģendārā Elvisa Preslija rekordu. Robijs Viljamss ir viens no komerciāli veiksmīgākajiem solo māksliniekiem Lielbritānijas vēsturē.

Albuma XXV izdošana šī gada septembrī iezīmēja ievērojamu un neapstrīdamu faktu, ka ir pagājuši vairāk nekā 25 gadi, kopš Robijs Viljamss no puišu grupas Take That uzsāka savu solokarjeru, kas izvērtās līdz superzvaigznes statusam.

Koncertaģentūra FBI informē, ka biļetes tirdzniecībā būs pieejamas no 30. septembra plkst. 11.00 "Biļešu Serviss" tīklā.

FBI un "Positivus" festivāla koncertu kluba biedri, biļetes varēs iegādāties ātrāk, iepriekšpārdošanā, jau no 29. septembra plkst. 11.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Foto: Ar velnišķīgi jautru šovu Rīgā uzstājas Robijs Viljamss

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu