Rīgas centrā igauņi būvē unikālu biznesa kompleksu (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Novira Capital.

55 miljonus eiro vērtajā biroju kompleksā "Novira Plaza", kas tiek būvēts Rīgas centrā, tieši blakus Centrālajai dzelzceļa stacijai, notikuši spāru svētki. 

"Atšķirībā no Tallinas, Rīgas centrā ir ļoti maz mūsdienīgu biroju ēku. Faktiski visas biroju ēkas ir pārveidotas no vecām daudzdzīvokļu mājām, bet jaunie biroji atrodas ārpus pilsētas centra. Projekts ir unikāls gan pēc formas, gan pēc satura, gan arī pēc ļoti veiksmīgās atrašanās vietas," sacīja "Novira Capital" vadošais partneris Arle Molders. 

Foto: Novira Capital.

Ēku projektējis zināms latviešu arhitektūras uzņēmums "BB studio", bet interjera dizaina autors ir slavenais igauņu arhitekts Mēliss Press. Paredzams, ka "Novira Plaza" būvniecības darbi noslēgsies nākamā gada augustā. 

Biznesa centra attīstītājs ir kompānija "Novira Capital", kas ieguldījis 35% no projekta finansējuma, bet 65% finansējuma ir piesaistīti finanšu investīciju veidā. To paveicis Lietuvas investīciju fonds "Evernord Real Estate Fund 3". Galvenais būvuzņēmējs šajā projektā, kas īsteno būvdarbus, ir SIA "Velve".

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu